2009. december 19., szombat

Nyűgöskén...

Nagyjából ez jellemzi az utóbbi napokat, a nyűgösködés, nyekergés, látszólag ok nélkül. Persze biztos van valami oka, mert nem hiszem hogy Nekik olyan jó csak úgy heccből ezt csinálni.

Tegnap délután Livi aludt kb háromnegyed órát, Levi viszont egy perc nem sok, de annyit sem!
Hiába próbáltam altatni, nem aludt. Pedig álmos volt, az látszott rajta.
Addig nyűglődtünk, míg 18 óra is elmúlt, akkor meg már ha akart volna se alhatott volna el.
Nagyon nem is akart. :)
Jól eljátszogattunk itt négyesben :) (Mamával)
A fürdés 19:40-kor volt, utána szépen ettek és el is aludtak. Még a filmet is meg tudtam nézni, anélkül, hogy valamelyikőjük túlkiabálná, és vagy a tévét kell hangosabbra vennem, vagy a kiabálós egyedet kivenni és elszórakoztatni, de akkor meg ugye a tévét nem látom. :)
Már-már kezdtem azt hinni, hogy ez így is marad. (egyébként ebben soha nem bízom igazán, hogy ne essen annyira rosszul, ha virrasztani kell, ha pedig nagyon jó gyerekek és nem kell felkelni hozzájuk, akkor az csak külön jól esik. :)   )
Apa is hazaért 21:30 körül, de addigra már Livike a hordozóban trónolt, és esze ágában sem volt aludni!
Jól elszórakoztatta magát - meg engem is, mert 5 percenként járkálhattam hozzá igazítani a hordozót, hogy ne érjen a konvektorhoz - kicsit aludt is, de 23:30-kor amikor feküdtem volna le épp felébredt, úgyhogy meg kellett várni amíg újra elalszik/hintázik.
Ez kb 1 órakor következett be, akkor tettem a helyére.
Levike kb kétszer megébredt, de nem vettem ki, így egy pici nyekergés után szépen visszaaludt.
Livike is következőleg reggel 7-kor ébredt vidáman dumálva, de még fél órát rá tudtam beszélni (azzal, hogy nem keltem fel hozzá:)  ) hogy még aludjon kicsit, így fél8-kor keltünk. :)

Apa 10-re ment dolgozni, így Mamával etettünk gyümölcsöt, előtte szokás szerint porszívóztam, most már inkább kihordom minden nap a Mamáét, mert az enyém már a fél szobánál lekapcsol.... így az már csak orrszívásra jó. Arra se mindig, mert előbb-utóbb lekapcsol.
Kimostam a pelenkákat (Levi "rongyait"), lassan már fel is főnek, (ki is szoktam őket főzni a biztonság kedvéért) úgyhogy mehetek teregetni. Meg a mosógép is biztos lejárt...
Kaját ma nem kell csinálnom, maradt a tegnapiból.

Nah.. Levi ennyit aludt, nem sok...... Fél órát. :(
A drága fiam hagyta magát megverni! Konkrétan Livike ütötte a fejét a csörgővel amikor két percre (sem) kiszaladtam valamiért.... Ejj, mi lesz még itt később, mennyit fognak verekedni, pofozkodni, veszekedni? :)
Levit se kell ám félteni, tegnap meg Ő ütötte Livit... szóval megy az adok-kapok rendesen. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)