2009. december 17., csütörtök

Délelőtti képek :)

Délelőtt jót játszottak a gyerekek. Természetesen hiába van viszonylag sok játékuk, mostanában általában mindig ugyanaz kell mind a kettőnek.
Amiből kettő van, abból se jó úgy, ha odaadjuk az ugyanolyan, max más színű dolgot, biztos hogy épp az az EGY kell, ami a másiknál van. :)

A képeken épp a napokban ajándékba kapott dudálós, zenélős, ugatós, szirénázós (meg még csomó hangot ad ki ha nyomogatjuk a gombokat) autó műszerfal a sláger.

Levike párszor már fejbe is vágta vele magát, mert gyakran nem úgy játszik vele, hogy a földön van a cucc és majd nyomkodja, hanem felemeli a feje fölé, aztán van, hogy a nagy hadonászásban ráejti a saját fejére. Eddig szerencsére Livit nem ütötte meg vele, saját magát se sokszor, és nem nagyon. Olyankor el is szoktam Tőle venni, leteszem és akkor szépen nyomogatja. Jó esetben. Ha nem, akkor valami mást próbálok a figyelem középpontjába állítani. :)


Livike egyből ott termett, amint megszólalt
valamelyik dallam. :)



"Ez most az enyém, Livi, nem adom oda! :)"



"Jól van akkor játsszál vele, én majd keresek valami mást!"
És elindult... (kúszott, már nagyon megy!:) )
a játszószőnyeg felé. :)



"Húú, van itt minden, duda, telefon, sziréna, de legjobban a kutyaugatás tetszik!"
Livikének is az a kedvence, meg az a gomb, ami többféle dallamot játszik, arra még táncikálni is szokott a KicsiLány. :)
(hason van, támaszkodik kézzel és billeg jobbra-balra :)  )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)