2009. december 27., vasárnap

Lassan, de biztosan...

...haladok a videókkal :)
Nem eddig csináltam, közben volt a gyerekeknek ebédeltetés, játszás, nekünk ebédelés, és most félig ugrásra készen netezés, mert Levi nem alszik, eljátszogat lent a placcon, de csak idő kérdése, hogy meddig marad nyugton, mikor jut el Ő is valami "tiltott" helyre. Ugyanis, ha nem is rendes kúszással, de mégis eljut ugyanúgy mint Livike a szekrény oldalához pl, vagy a kiságy alá...

Az ebédet szépen megették, bár ez nem teljesen igaz, mert most Livike sem akarta valami nagy örömmel enni a kaját, de a végére mégis majdnem bement az üveg kaja.
Hát igen, ez most már rizses vegyes zöldséges csirkehúsos volt, ilyet még konkrétan nem kapott eddig, eléggé darabos volt.

Még az ebéd előtt elég nagyot aludtak, főleg Levi. Magához képest legalábbis sokat sikerült. :) Lehet, hogy azért is nem alszik most, pedig már nagyon álmos volt..

Amíg aludtak megint kivágtam egy részletet az egyik első videó felvételből.
Ezen Livike nem tudom minek örül, de jókat nevetgél és sikongat, szerintem a szőnyeg mintája tetszik Neki.
Levinek pedig egyrészt Livi nevetése, másrészt a tévé alatti szekrény ajtajának a csattogása, ahogy nyitná ki, de a szőnyeg széle rá van csúszva (szerencsére, máskor szidom, hogy mindig odacsúszik, de most jól jött) és ezért nem nyílik ki az ajtó. Egyébként mágneses az üveg felül, később amikor azt benyomtam és már nem tudta így huzigálni, volt is nagy kiabálás és elégedetlenkedés.... :))
A felvétel még 24-én délelőtt készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)