2011. december 30., péntek

Pénteki összefoglaló

Az este 23:30 körül Levike öklendezni kezdett, de nem lett hányás a dologból, pedig Apa kifutott vele a fürdőszobába. Utána már nem volt gond, reggelig aludtunk.
Valamikor hajnalban Livike is odavackolt mellém, úgyhogy "kényelmesen" aludtam. :)
7:20-kor már fent volt a kisasszony, minket sem hagyott aludni, Levike alhatott a legtovább, 8 óra körül ébresztette fel Livike.

Levikét ma is elég hamar rendbe tudtam tenni, de Livikét csak 9:30 után, addig nem engedte. :(
Épp indultam volna a kisboltba, a kabát is rajtam volt már, csak még megcsináltam Livike haját, amikor hívott Helga, hogy megérkezett. :) Tudtam, hogy jön, meg volt beszélve, csak azt hittem még megjárom a kisboltot előtte, de nem baj, így Apa ment, mi meg maradtunk.

Kaptunk Helgától jó sok mesefilmet DVD-n, délután a Frakk-ot már néztük is, tetszik a gyerekeknek. :)
Helga nagyon sokat segített, szinte Ő volt egész végig a gyerekekkel, így én tudtam borsólevest főzni ebédre. :) Nem tudom hogy lesz, ha főzni akarok és nem lesz segítségem, mert a gyerekek folyton itt akarnak lenni, belenyúlkálnak az előkészületekbe, az amúgy is kevés helyen a pulton, nem igazán tudok úgy elpakolni, hogy ne érjék el a dolgokat. Főleg mióta fel tudnak állni a szemetes tetejére. A tűzhely lángját is folyton el akarják fújni. :D

12:30 körül lett kész a leves, utána gyorsan felöltöztettük a gyerekeket és kimentünk az utcára kicsit levegőzni. Jó negyed órát voltunk kint, álmosak voltak, úgyhogy jöttünk is be, meg végülis az volt a baj, hogy a motorokat akarták vinni, azok meg most a padláson vannak télire... Amikor bejöttünk, akkor jutott eszükbe, addig szépen sétáltunk. :)

13:15 körül kezdtek enni, nagy adag levest szedtem ki, de nem ették meg mindet. A Dörmi macival nem volt gond, azt simán megették. :)

14 óra körül aludtak el, talán még annyi sem volt... Helgával megebédeltünk majd beszélgettünk, Livike 15:30 körül ébredt, mindenáron fel akarta Levikét is ébreszteni, végül 16:30-kor ébredt magától, de akkor már a villanyt is felkapcsoltam, ideje volt felkelnie, ha azt akartam, hogy este is aludjon. :)))

Helgát 16:40 körül vitte ki Anya az állomásra, jó volt újra találkozni és még egyszer köszönöm szépen a sok segítséget a gyerekek körül! :))

17 órakor megettek egy vajas-párizsis zsömlét, majd almát is kaptak, Livike pedig még amikor felkelt akkor evett banánt. :)

17:30 körül jött Mama, később Papa is, fürdésre Mama maradt.
Orrszívás mindkettőjüknek, most Livikének is jó sokat ki lehetett szívatni, mert Mama csinálta és Neki jobban megengedi, mint nekem.
Livike nagyon fájlalta a hasát, nap közben is többször ráültettem a WC-re, hogy majd kakil, de sajnos nem sikerült egész nap megint kakilnia. :( Pontosabban sikerült egy pici bogyót, de azt is a fürdővízbe, utána már nem akart a WC-re ülni, úgyhogy annyiban maradt a mai termés.
A fürdést így szaporára vettük, gyorsan lemosdattuk a gyerekeket és mentünk is törölközni.

21:40 körül aludtak el, Levikének még volt plusz orrszívás, Ő a mi ágyunkon van, Livike a saját helyén, de most Tőle tartok, hogy hányni fog, mert nagyon szörcsög és néha köhög is, most egy órája mondjuk nem, de most meg fent volt kétszer is, valami rosszat álmodhatott.

Mennem kellene nekem is aludni, lehet, hogy ki fog jönni rajtam is a nátha, mert nem vagyok valami jól most este, ilyenkor jó lenne, ha nem kellene a gyerekek miatt aggódni, meginnám a Neocitrant és aludnék, de ugye ezt most nem lehet. :(
Na mindegy, majd lesz valahogy. :)

Remélem tudok jönni holnap is, de ha mégsem, akkor most kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet és minden szépet-jót amit csak szeretnétek.. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)