2011. december 6., kedd

Kedd eddig

A tegnapi router áthelyezés azt eredményezte, hogy lényegében nincs netem, mivel vezeték nélküli és messzebb került, meg több lett a fal is közben, nem nagyon jön át a jel, ha mégis akkor is folyton szakad. :(
Na, majd lesz valahogy.

Éjjel minden rendben volt, 6:45-kor ébredtünk. Ma már bekeményítettem orrszívás ügyben, mert az addig oké, hogy szépen és lelkiismeretesen fújják az orrukat, de mégsem jön ki annyit, mint szívóval. Hadd ürüljön már ki minél előbb!

Ma is eléggé nyűgösek voltak a gyerekek, amikor meglátták, hogy kisütött a nap, egyfolytában ki akartak menni, ami végülis meg is történt, csak kicsit később.

11:30 körül megebédeltek, bolognait csinált Apa, majd 12 óra körül elindultunk az orvoshoz végre. Előtte még mentünk egy kört, így is odaértünk negyed órával rendelés kezdete előtt, de még épp időben, mert 2 perccel utánuk már gyülekeztek a többiek is a váróban.

Levike magától szokatlan módon egy kukkot nem szólt, nem köszönt, nem akarta elvenni a matricát, azt sem köszönte meg, semmit...! Livike sem volt bőbeszédű, de előtte is és utána is a váróban már mindketten dumáltak ezerrel. :D
A lényeg, hogy nincs semmi baj, csütörtökön akár már mehetnének is bölcsibe, de HA nem muszáj akkor elég csak hétfőn vinni, hadd jöjjenek rendesen rendbe.
A doki magától mondta, hogy tudja nagyon jól, hogy a gyerekek fele hiányzik a bölcsiben, a másik fele pedig betegen van bent, de azoknak a szülőknek muszáj vinni úgy is, mert ha kétszer táppénzen van egymás után, harmadjára kirúgják a munkahelyéről. Persze nem helyesli a betegen közösségbe járást, de nem tudnak mit tenni. Ezért mondta, hogy ha nekem nem égetően fontos, tehát nem dolgozom, itthon tudok lenni, akkor most a héten még maradjanak a gyerekek, majd később pedig ha már az első jelét látom a betegségnek azonnal maradjanak itthon, nem kell gyógyszer, semmi, csak ne menjenek közösségbe.
Azt nem kérdeztem már meg, hogy igazolásért akkor is ugyanúgy el kell-e majd vinnem Őket... vagy elég ha én megyek. :)

A "kezelést" jól csináltam, adjam továbbra is a Rinathiolt, valamint Sinupretet is, úgyhogy vettem a gyógyszertárban egy kisüvegeset.
Béres csepp, C vitamint mehet, az jó, ha kapják,
A lényeg, hogy a tüdejük tiszta, még ha úgy is halljuk, hogy húz, az nem onnan jön.
Azt hiszem a legbetegebb jelenleg én voltam, ráment a hangomra és én is köhögök, alig tudtam elmondani amit kellett. :)
Írattam ki Fenistil cseppet is, mondtam, hogy régebben azt kellett adni náthára, de most megtudtam, hogy az száraz köhögéses esetben jó csak, vagy ha nem köhögnek, hurutosnál a Sinupret kell meg a köptető.

13 óra után értünk haza, 13:30-kor aludtak el. Livike már volt fent az előbb, de talán még vissza aludt kicsit. Apa is alszik, 17 órára megy ma dolgozni, holnap pedig reggel 8-ra, de akkor már jön 14 óra után. Jó összevissza beosztás, de legalább van munka! :)

Ennyi lenne egyelőre, jelenleg megint nincs net, 14:55 van.
Egyszer majd csak sikerül kiposztolni.. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)