2011. december 22., csütörtök

Csütörtök

Éjjel minden rendben volt. Mindenki a helyén aludt. :) Livike ébredt elsőnek 6:30-kor, már nem aludt vissza, 7 órakor Levikét is ébresztettem, hogy igya a tejet és készüljünk lassan.
Ma is Mama vitt bennünket autóval. Lehet, hogy utoljára, ugyanis ma bekövetkezett az, amitől tartottunk: Levike sírt, Mamát követelte, nem akart bemenni. Eddig csak más ordító gyerekét láttam így, de a sajátomat látni nagyon rossz volt. :(( Maradtunk még vagy 10 percig, a gondozónő kétszer is kijött, hogy nincs baj, le fog nyugodni, de csak sírt... visszamenni nem szabad, mert csak rosszabb lesz. Másodjára már csend volt, csak néha szüttyögött, elvonult játszani, nem ült le reggelizni a többiekkel. :(
Amikor Apával mentünk értük, mondta a gondozónő, hogy nem volt semmi baj, evett is utána, megnyugodott, egész nap nem volt semmi gond egyikőjükkel sem, szépen játszottak, jól ebédeltek, vadas volt krumplival, tízóraira gyümölcs, azt is jól ették. :)
Livikére ma is rá kellett szólni, hogy ne dobálja szét a játékokat, de ennyi, amúgy Vele sem volt semmi gond.
Szépen hazajöttek velünk, csak itthon nem befelé jöttek, hanem még az udvarra, ami nem lenne baj, ha Livikének nem az lenne az első még a hóban is, hogy a kutyakakát szedje... fel is szedte, persze kézzel, be is vitte a kerti WC-be, szerintem kézzel dobálta bele, a lényeg, hogy csupa büdös volt, de még az overálja is olyan lett mert beletörölte a kezét. :(
Levike sem akart bejönni, Ő elcsúszott, sáros lett, de nem vészesen, mert az Ő overáljáról le lehet törölni a sarat. :)
Nagy nehezen csak bejöttünk, 12:30 körül kezdtem altatni Őket, 13:15-kor aludtak el.

Délelőtt egyébként nem sok mindent csináltam, vásárolni ma sem jutottam el, csak akkor azt nem tudom mikor fogok, Apa holnap már délre megy dolgozni, ma kettőre ment, holnap még kevesebb időm lesz délelőtt.
Gábor ma készre fejezte a burkolást, szegők, minden megvan, egyedül a mi szobaajtónk küszöbrészére kell majd még egy csík, de azt majd akkor teszi le, ha a gyerekeket átköltöztettük a másik szobába.
Feltette a tapétát a konyhában, holnap már festi azt is meg az előszobát is, bár ott még a radiátor mögött se glett, se tapéta, semmi, csak a fal, szóval azt még majd leszedi gondolom. Ma a konyhait vette le, egyszerre nem lehet mindkettőt.
Megcsinálta a csempézést is, fugázni kell még holnap azt is és a járólapokat is.

Livike 14:45-kor ébredt, Levike viszont 16:10-kor! Jó sokat aludt, pedig nem voltunk a végén már csendben, Livike még a kuckóját is lebontotta. :) A kuckó mostanában az, hogy fel kell tenni a kis plédjüket meg egy törölközőt az ágy tetejére, mert csak úgy alszanak el. :) Éjjel persze le szoktam venni a felét, mert nem kapnának levegőt...

Livike még egyedül megevett egy csomó kakaós gabonapelyhet tejjel, egy túró rudit, majd pirítóst is és sonkát, de abba már Levike is becsatlakozott.
Mama 17:30 körül jött át, hozott sült húst azt is ettek, megittak egy csomó teát is, szóval biztos nem maradtak éhesek. :)
Gyorsan elszaladtam a kisboltba kenyérért és tejért, majd fürdésig játék volt, 19:45 körül pedig elkezdtük a fürdetést.
Minden rendben ment, Mama altatta Őket, nem rég ment ki, bízom benne, hogy alvás lesz éjjel, mert reggel még bölcsi, korán kell kelni.
Attól félek, hogy ha nem kell bölcsibe menni majd január másodikáig, akkor is korán fognak kelni, vagy ne megszokják megint a későbbi ébredést akkor rossz lesz újra visszaszokni. Livikének már elég jól megy a korai kelés, ma túl korán is ébredt! :)

Ennyi mára, netem még mindig nincs, egyszerűen nem tudom mi a francot állítottam el a gépemen, ami miatt nem tudok kijutni vele a netre. Helyi hálózat van, de internet nincs, már úgy sem, mint eddig, bizonyos helyeken a lakásban. :( Marad a Pannonos mobilnet, de csak annyira megyek vele fel, hogy a bejegyzést elküldjem. Még mindig e-mailben írom. :)

Holnap jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)