2011. december 19., hétfő

Hétfő folytatás

Ez a hó komolyan gondolja! Viccből írtam a szánkóval bölcsibe menetelt, de lehet, hogy tényleg az lesz, vagy legalább térdig fognak a gyerekek süllyedni a hóban, ha ez így folytatja éjjel is. Már lapátoltam egyet, de megint lehetne menni. :( Délután még csak szállingózott, most meg szakad! :(

Délután ahogy itt befejeztem az írást, átmentem Mamához, majd arra jöttem vissza, hogy Levike áll az ajtóban, engem keres és közben vidáman mondogatja, hogy esik a hó! :)
Gyorsan jöttem is, ekkor 14:30 lehetett kb. Livike is hamarosan felébredt, úgyhogy folytathattuk a napot.

Ettek Kinder csokit, mert kikönyörögték, olyankor kínálhatok bármit, úgyis csak hiszti van, majd mandarint, 17 óra körül pedig bundás kiflit, amit Mama csinált.. :)) Még pirítóst is csináltam utána, Levike még kért! :)
Itták a teát, kirakóztunk, építettünk, mesét is néztünk, telt az idő.

Papa jött 18 óra előtt, majd Mama is, majd Papa ment enni, Mama maradt fürdésre. Előtte nagyon beindultak mindketten, szaladgáltak, ugráltak, totál kifárasztották magukat, bár nem sok ugrabugra kell ahhoz, hogy köhögni kezdjenek, viszont akkor sem állnának le maguktól! :(

19:30 körül kezdtük az fürdést, Levikét most én töröltem, kivételesen tűrte, Livikét Mama. :)
Nem sokat kellett altatni, kb fél órányit, Mama nem rég ment ki.
Most még nyugi van, meglátjuk meddig. Jó lenne, ha aludnának, na meg ha reggel fel tudnának kelni, de nem fogok nagy ügyet csinálni abból sem, ha mégsem jön össze 8-ra beérni a bölcsibe, akkor megyünk 8:30-ra és kész.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)