2011. december 6., kedd

Kedd folytatás

Úgy tűnik, hogy amíg nem lesz valami megoldás, net nélkül írok, az elküldés idejére pedig keresek az előszobában egy pontot, ahol van net, de megírom így, kényelmesen. :)

Apa 15:30 körül indult dolgozni, telefonáltak, hogy menjen előbb.
A gyerekek még aludtak, bár Livike többször volt fent, mindig vissza is aludt.
16 órakor ébredt, 2,5 órát aludt, Levike pedig 3-at. Még akkor sem ébredt volna fel, de óvatosan felébresztettem, mert félő volt, hogy este nem lesz alvás.
Végülis elég hamar elaludt, csak amit előtte művelt, az volt sok. :(

Végig egyedül voltam Velük, Papa jött át 19 órakor, hogy mi van már, miért veszekszek már ennyire a gyerekekre, hát miért...? Először Levike kiborította a Livi teáját az ágyra, majd amikor leszidtam érte, akkor dühösen a saját teáját is elhajította, azt is az ágypárnára! És ne legyek ideges?
És utána még csak fokozták, rohangáltak, ugráltak a leszedett párnákon, Livike folyton a DVD lejátszót piszkálta, mert nem tudtak megegyezni, hogy mi menjen, Ő fogta és kiszedte a lemezt, jól összefogdosta, stb. :( Amikor felébredt még szépen elvolt, kérte, hogy a Shrek-et tegyem be, el is kezdte szépen nézni.
Ettek narancsot, bár Levike nem nagyon ette, mert Neki savanyú volt. Livikének nem. Azért annak a maradékát is jól szétszórták. :(

Fürdetni 20:30 körül tudtam elkezdeni, Mama gondolom pakolta az irodai cuccokat, azért is nem jött át, meg a nátha miatt sem.
Minden szépen ment, de amikor ott hagytam a gyerekeket addig a kádban, amíg megcsináltam volna a tejet és a kakaót, Livike leszedte Apa tusfürdőjét és belenyomta a vízbe. Szerintem nem sok volt benne, de mindenesetre mindkét gyerek jó "férfi szagú" lett. :D Leengedtem a vizet, majd tussal mostam le Őket, aztán gondolkozhattam, hogy vegyem ki mindkettőt egyszerre... mivel víz nem volt a kádban már.
Livikét kivettem a pelenkázóra, szépen megült addig, amíg Levikét is kivettem, bebugyoláltam és letettem az ágyra, még a plédjét is rátettem... el is volt majdnem végig, már Livikére csak a pizsama nadrág és a zokni kellett, akkor felkelt, rohangált meztelen, fetrengett a szőnyegen, ahol ugye csak délelőtt volt utoljára porszívózva...
Őt is rendbe tettem, Livike ment is szépen az ágyába, Levike megvárta míg megágyazok, majd jött oda mellém...
21 óra lehetett ekkor kb, háromnegyed óra múlva tudtam kijönni, addigra aludt el.
Vacsorára is bolognait ettek, többet, mint ebédre. Szerintem holnap is ez lesz az ebéd, remélem megeszik, én tuti nem fogok tudni semmit sem főzni egyedül holnap délelőtt...
Majd ha lesz idebent tűzhely, talán akkor jobban, bár akkor meg az lesz a necces, hogy nehogy hozzá érjenek a forró tűzhelyhez, na majd meglátjuk. Valahogy meg kell majd oldani biztos.

Délután is szívattam az orrukat vagy háromszor, utoljára Levikének vagy 10 percig biztos csináltam, egy mukkja nem volt, tűrte, látszott, hogy jól esik Neki, hogy jön ki egy csomó váladék. Három szívófejet használtam el.. vagyis kettőt csak, a harmadikba nem ment már csak egy picike.
Livikének is sok jött, de Ő most sírdogált közben.
Fürdés után már csak zsebkendőbe fújták, Levikének akkor is sok jött.

Nagyon elég volt ez a mai nap, este már csak bőgtem kínomban, még igazán kiabálni sem tudtam Rájuk, mert nem nagyon jön ki hang a torkomon, de ez ami kijön szerintem rosszabb, mint a rendes.. :(

Nagyjából ennyi lenne mára, megyek és keresek netet az előszobában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)