2011. december 1., csütörtök

Betegség miatt itthon....

Sajnos bejött a tegnapi megérzésem, délutánra Livike eléggé rosszul volt, adtam is Panadol szirupot, rá egy órára 37.3 °C volt a hője, hónaljban mérve, előtte sem lehetett sokkal több, nem engedte mérni.
Estére Levikén is kijött a nátha, egész éjjel alig aludtunk valamit, Levike közöttünk vergődött, aludt volna, de nem tudott a bedugult orrától. Este mindkettőjükét kiszívattuk, jött is elég sok váladék. Livike is sokszor volt fent, felváltva vagy épp egyszerre sírtak, nyűgösködtek. :((

7:20 körül keltünk. A helyzet továbbra sem volt jobb, bár lázuk nem volt, de totál náthásak. Dilemmáztunk, mit tegyünk, menjünk-e bölcsibe vagy sem, végül bementem én, hogy beszéljek a gondozónővel. Csak a Kati volt bent, Ő is azt mondta, hogy ne menjünk, majd csak hétfőn, ha rendbe jönnek, addig még nem kell orvosi igazolás, benne van a három napban.

Apa 11-re ment dolgozni, egyedül vagyok egész nap a gyerekekkel.... Mamáék Pesten vannak.
Remélem bírni foguk Velük, egyelőre egyszer szívattunk még orrot, ha sikerül elkapnom Őket ,akkor kifújják zsepibe is.

Ebédre öregtarhonya lesz, már kész van.

Ennyi egyelőre, jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)