2011. november 27., vasárnap

Vasárnap

Éjjel minden rendben volt, 7:40-kor ébredtünk. A mai nap sem telt túl jól, de ez főként az én hibám volt, már lassan előre belebetegszem ebbe a bölcsis dologba, pedig még el sem kezdtük... de ez mindig, minden új dologgal így van. :(

A gyerekekkel sem volt ma túl könnyű, bár legalább délután aludtak, addig meg tudtunk ebédelni. :)
Délelőtt voltam a Sparban, Apa főzött húslevest, sütött húst és krumplipüré volt hozzá, a gyerekek jól ettek levest, majd másodikat is elég jól.
12:15 körül mentünk ki levegőzni, nem tudom hogy ment el így az idő... fél órát voltunk kint, majd bejöttünk, ettek, majdnem 14 óra volt amikor elaludtak, de Mama átjött, amúgy nem akartak ma sem aludni.

16 óra előtt ébredtek. :) A délután játékkal, mese nézéssel telt, fürdetni csak 20:30 körül tudtunk, nem akartak előbb. Levike most nagyon nehezen tűrte a fürdést, hajmosást! Mamáék át is jöttek, hogy miért visít, tombol annyira! :( Livikével kivételesen nem volt gond, még a hajmosást is tűrte Apának. :)
Így Mama itt is maradt altatni, 21:20 óta alszanak kb... azóta nyugi van, remélem marad is.
Hamarosan megyek én is aludni, reggel még nem kell időre kelni, 10-re megyünk a bölcsibe.

Ja.. hiába írtam ki a hűtőre, elfelejtettem súlyt mérni mert gyorsan, felindulásból öltöztettem a gyerekeket, kiment a fejemből a mérés.... :( Elkezdtek az ágyon ugrálni meg rohangálni a lakásban, azért kezdtem az öltöztetést, hogy ne hálócuccban tegyék már ezt...

Ennyi lenne mára röviden. Holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)