2011. november 9., szerda

Szerdai összefoglaló

Éjjel minden rendben volt. 7:20 körül ébredtek szinte egyszerre. 8 óra körül elszaladtam a kisboltba, a gyerekek már nagyon ki akartak menni, de még korán volt ahhoz, na meg hideg is.

9:30 körül mentünk ki a gyerekekkel, Apa 10-re ment munkamegbeszélésre, meglepő módon 11-re itthon is volt. Nem beszélgettek sokat, délután 3-ra kellett visszamenni próbamunkára, beszélgetés majd később.

12:20 körül jöttünk be, már nagyon álmosak voltak mindketten, ebédelni egyáltalán nem akartak. Levike meglátott egy piskótatalléros zacskót, azért hisztizett, hogy Neki keksz kell, Livike pedig a Dörmi Kismackó szeleteket látta meg a konyhaszekrény felső polcán! Ő azért hisztizett, hogy azt akar enni. Livike azért evett valamennyit a levesből, Levike elhanyagolható mennyiséget evett, majd megkapták a hőn áhított kismackó szeletet. Jó ebéd! :( De most mit tudtunk csinálni, ha nem ettek rendes kaját? :(

13:30 körül tettem le Őket aludni, nem is kellett sok, már aludtak....
Livike két órát aludt, Levike plusz még fél órát! :)
Ettek egy kis paradicsomos húsgombócot, megosztották, mert Levike a húst ette, Livike csak a paradicsomszószt, majd csináltam elvileg magamnak pirítóst - gyakorlatilag úgyis beszállnak, a valaki előttük eszik:D - , amire vajat és ketchupot tettem, azt még jól ették a gyerekek is, mind a ketten. :)

18 óra körül jött át Mama, maradt is fürdésig és még utána is altatni.
Ettek vajas kenyeret sajttal és párizsival, jól teleették magukat mindketten.. :))

20 óra is volt talán, amikor elkezdtük a fürdést.
Rendben volt minden, közben Papa is átjött egy kicsit, fürdés után viszont kimentünk mindketten, Mama maradt altatni a gyerekeket a szokásos tévé nélküli, bekapcsolt rádióval módon.

21 órakor Apa is hazaért a próbamunkáról, a gyerekek is kb akkor alhattak el, vagy még kicsit később, nem tudom már. :(
Egyelőre nyugi van, megyek én is aludni hamarosan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)