2011. november 4., péntek

Péntek folytatás

Levike hasmenése estére csillapodott, legalábbis 17:30 után már nem volt, pedig utána evett úgy igazán valamit ma... Összesen ma négyszer volt, egyet nem számolok, mert az csak egy picike volt ami pukival jött, de kicseréltem a pelust a délutáni alvás előtt, ne legyen már alatta az a kicsi is. Smectát kapott reggel, amikor írtam is, mert persze volt akkor is termés, valamint 17:30-kor még egyet, valaminek meg kell állítania, mert így nem lesz jó... :(
Amit picit gyarapodott, azt is tuti lefogyta most, ha már nekem feltűnik, hogy soványka lett, akkor biztos úgy van! :( (máskor Mama mondja, Ő előbb meglátja, főleg ha esetleg 1 vagy 2 napig nem is találkoznak, bár ez azért ritka...)
A kedve amúgy jó volt, a délutáni alvás után még vagy egy órán át bágyadt volt és csak feküdt a kutyusával meg a félig üres cumisüveggel, de még a tejet sem itta, csak a szájában volt a cumi....  (nem bántam, hogy nem itta, ilyenkor a tej sem jó.)
A rosszalkodás, Livikével való incselkedés és szóban kiosztás továbbra is megvolt. :)))

Délelőtt nagyrészt egyedül voltam a gyerekekkel, 10:40-kor mentünk ki az udvarra, egy óra múlva jöttünk is be, mert egyrészt nagyon hideg volt már, másrészt nem bírtam Velük, folyton a homokba meg a törmelékbe másztak bele...

Gyorsan megebédeltek, mindketten jól ették a rizses húst, majd Livike kikönyörgött egy túró rudit is, ami persze Levikének is kellett, bár most épp azt sem kellene ennie, de mit tudok tenni? Ha nem adok, akkor azért hisztizik. Livike eheti, Neki szerencsére még mindig semmi baja, le is kopogom, hogy nem is legyen!

12:30 körül tettem le Őket aludni, negyed óra alatt mindketten el is aludtak.
Apa is akkor ért haza. :)

14:15-kor ébredtek szinte egyszerre. Ahhoz képest, hogy majdnem két órát aludtak, elég nyűgöskék voltak mindketten egy ideig, majd átváltottak rosszalkodásba, szóval a délután nem volt olyan könnyű, de máskor sem az. :))

Ettek pirítóst, majd főtt tojást is, Levike csak a sárgáját ette, Livike pedig csak  fehérjét... :)
19 órakor Mama áthívta a gyerekeket, épp vacsora volt ,így ettek még ott is sonkát, sajtot, zsömlét, majd Livike még főzött kakaót is ivott. :))
Miután ettek, hiába készítettem el a fürdővizet, nem jöttek csak úgy haza... jönni kellett Mamának és Papának is! :)))

A fürdést 20:30 körül kezdtük, rendben ment minden, de Mamának maradnia kellett!
Ő altatta el mindkettőjüket, Livike a saját ágyában aludt el, Levike a miénken Mama mellett. Tévé kikapcsolva, rádió bekapcsolva. Még most is úgy van, Mama a nagy macit tette be maga helyett az ágyba, szerencsére még nem ébredt fel Levike, de volt már rá példa, hogy elalvás után nem sokkal felébredt és Mamáért sírt... mindig az kell, aki elaltatja!

Ennyi lenne mára, bízom benne, hogy Levikében megmarad a most este megevett étel, legalább éjjel ne legyen már semmi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)