2011. november 13., vasárnap

Vasárnap

Az éjszakák eseményeit így estére már nem nagyon szoktam tudni, de elvileg minden rendben volt, Levike hajnalban jött közénk, amúgy azt hiszem semmi különös nem volt. Ha reggel írnám, akkor még tudnám.. :( Végülis nincs jelentősége, talán addig jó, amíg nagyon nem emlékszem, mert ha valami extra dolog történne, azt tuti nem felejteném el, mint pl betegség miatt nem alvás vagy hasonlók, úgyhogy jól van ez így. :))

7:40 körül keltünk, majdnem 9 óra lett, mire fel tudtuk ma is öltöztetni Őket. Nem tudom mi lesz, ha menni kell a bölcsibe.... lehet időre kelni, igyekezni, stb.. nem hiányzik. :(
Most még nem kell sehova sietni, lehet ágyban fekve tévézni, inni a tejet/kakaót, pizsamában lézengeni... persze a gyerekeknek, mi Apával ahogy felkeltünk öltözünk, készülődünk.. :)

Ma is nagyon hideg volt kint, azt hiszem ez most már egy jóideig így lesz, hiszen tél van vagy mi... :( A nap sütött, így enyhébbnek tűnt az idő, 10:30 körül ki is mentünk a gyerekekkel az udvarra. Levike már 11 órakor közölte, hogy álmos.. na mondom ez jó lesz, megint átesik a holtponton és majd nem alszik ebéd után.
Délben bejöttünk, bár ez csak félsikeres volt, mert Levike szépen jött, vetkőzött egyedül, közölte, hogy nagyon éhes és álmos is, szóval vele nem volt gond. Livike viszont behisztizett, nem akart vetkőzni, így Papa azt mondta, hogy akkor jó, Ő menjen csak szépen vissza, majd el lesz kint Papával meg Apával, Levike meg egyen, aludjon.

Levikének kézmosás, átöltözés, ebéd melegítés, de eddigre Mama is haza ért a börzéről, mert ma is volt, de nem árultunk, csak vásárolni ment ki Mama.
Livikét be tudta csalni a holmikkal, hogy megnézzük mit hozott! :)
Végre lettek Livikének nadrágjai, csomó harisnyája, néhány blúz, Levikének is két pulcsi, harisnya, meg két kis műanyag dinoszaurusz.. :))))
Miután megnézegettük a dolgokat, Mama kiment, hogy átöltözik és beteszi a husit sülni, majd jön. Gyorsan ettek a gyerekek a tegnapi tésztából egy jó nagy adagot, Livike teljesen önállóan, bár bent a szobában az ágyon ülve tévét nézve, de megette a tálka kaját! :) Levike itt evett velem a konyhában, Ő is ügyes volt! :)

13 óra körül kapták meg a tejet és irány az ágy!
Ma Livike nem akart elaludni! Levike 13:30 körül aludt el, Livike 14 óra körül.
Alighogy kijöttem, - gyorsan telik ilyenkor az idő:D - már keltek is!
14:45 volt ekkor... nem volt nagy alvás. bár Livike aludt volna, csak Levike nem hagyta... hiába kértem, hogy ne menjen be, ne piszkálja, nem értem utol egyszer és felébresztette. :(

A délután vegyesen telt, volt jobb is, rosszabb is, nyűgösebb is, nyugisabb is.
Elszaladtam a Sparba is 16 óra körül, jöttem hamar.
Közben készen lett a vacsora is, Mama adott át sült oldalast, sült krumplit, valamint egy kis brassóit is. A gyerekek csak a sült krumplit ették, talán ha azt nem látják meg, akkor ettek volna húst is.
19 óra körül viszont ettek azt is, mert akkor a krumplit nem látták... :))

20 óra is elmúlt, amikor fürdetni kezdtünk. Nem akartak korábban, pedig már addigra nyűgösködtek rendesen! :(

Az elalvás gyorsan ment, én feküdtem közéjük a nagy ágyra, 21:15 körül már mindketten aludtak. Levike is és Livike is volt már fent, Levikét Apa altatta vissza, Livikét én most az előbb, csak felsírt, valami rosszat álmodhatott. :(

Ennyi lenne mára, jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)