2011. november 25., péntek

Péntek eddig

Éjjel minden rendben volt.
Én ébredtem elsőnek 7 órakor, hamarosan keltem is, Levike kb 5 perc múlva jött a tejért, Livikét én ébresztettem 7:20-kor a kakaójával, hogy ideje lenne kelni, mert sietni kell az orvoshoz.
Kimentem kávét főzni, még nem voltam kész, csak bejöttem, amikor Livike már a fürdőszoba meg a szoba között szaladgált, hogy "bekakiltam, pelus" és már nyitotta a fiókot, hogy vegye ki a tisztát. Szegénykém, biztos ment volna a wc-re, csak ugye Apa még aludt, nem látta, hogy mit szeretne. :(
Gyorsan tisztába tettem és egyből fel is öltöztettem, majd Levikét is nemsoká, 8:40 körül pedig elindultunk gyalog az orvosi rendelőbe.
Sokan voltak...
A másodjára bemenni készülő kisgyerek anyukáját megkértem, hogy hadd menjek már be, megkérdezni, hogy most akkor ki kell-e nekünk várni a sort, ha csak igazolás kell.
Azt mondta az orvos, hogy neki mindegy, ha a betegek előre engednek, akkor jöjjünk, egyébként ugyanannyi időt vesz igénybe, mint egy beteg gyerek vizsgálata, de őrá ne haragudjon meg ezért senki. Na jó... Közben az asszisztens megkérdezte a gyerekek nevét, majd kijöttem.
Bement még egy beteg, majd amikor kijött, az asszisztens hozta is ki az igazolásokat, szóval látatlanban megírta, hogy közösségbe mehetnek.. :)) Ezért aztán kellett ez a tortúra reggel, mehettem volna én egyedül is. Volt pár csúnyán köhögős gyerek, remélem, hogy megúsztuk.
A gyerekek egyébként jól elvoltak, szépen ültek, nézelődtek. :)

Hazajöttünk, még nem akartak bejönni, de a kimenős ruhákban csak ne legyenek már kint, meg hideg is volt nagyon. Reggel még nem volt mínusz, de mire haza értünk már az lett, szóval inkább bejöttünk, levetkőztünk, gyorsan elszaladtam a kisboltba, majd Levikét is átöltöztettem, mert Ő nem volt hajlandó addig Apának sem engedelmeskedni átöltözés terén.

Apa 10:30 körül elindult dolgozni, mi a gyerekekkel játszottunk, fűztünk, kirakóztunk, közben ment a Kisvakond DVD, amit már egyébként egyedül kezelnek, mert felérik a tévé tetejét, ahol a lejátszó van. :) Livike rájött, hogy hol kell bekapcsolni a készüléket távirányító nélkül. Egyébként azt a gombot még én sem tudtam, hogy hol van rajta. :D

11:30 körül melegítettem tésztát, ami tegnap is volt, Levike már kérte, hogy együnk, meg azt is mondta, hogy álmos. Ügyesen és sokat ettek mind a ketten, majd 12:20 körül meg is kapták a tejet, mehettek aludni.
Először szépen lefeküdtek, majd Levike kiszaladgált, így Livike is, magyarul nem akartak aludni mégsem.
Mama átjött, 5 perc alatt elaltatta Őket, de még így sem volt 13 óra, amikortól alszanak...
Biztos korán fognak kelni, hosszú lesz a délután így....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)