2011. november 23., szerda

Szerda eddig

Gyorsan elírom a mai napot eddig, hátha lesz még annyi időm amíg alszanak.
Az este Levike hamarosan elaludt, ahogy itt végeztem az írással. 23:20 körül én is feküdtem, akkor tettem le a helyére Levikét is, éjjel nem is volt jelentős ébredés. Ezt úgy értem, hogy nem kellett tej vagy kakaó, de valami rémlik, mintha lettek volna fent, meg Livike reggel az ágyunkon aludt... középen, de lent... :))

7 óra körül már mindketten fent voltak, Apa 8-ra ment dolgozni, így még találkoztak reggel. :) Amíg itták a tejet és a kakaót még kicsit én is visszabújtam az ágyba, Levike odaengedett, sőt Ő bebújt mellém a paplan alá, Livike nem, Ő azt nem tűrné, inkább kérte a saját takaróját, majd kibérelte a helyem az ágyban és úgy nézte a tévét kakaó ivászat közben... :))

8 óra elmúlt, amikor kezdtem pedzegetni, hogy ugyan már ideje lenne felöltözni, de persze a kérdésre, hogy "ki jön elsőnek öltözni?" A szokásos "senki" volt a válasz, valamint visítás a közeledtemre... Ekkor jött a felmentő sereg Mama és Papa személyében, hozták a gépeket, de az volt a feltétel, hogy megkaphassák, ha gyorsan felöltöznek.. :D Mama fel is öltöztette Őket hamar, addig mi Papával kiszedtük a biztonsági csavarokat a gépek aljából és birtokba vehették a gyerekek.

Nagyon tetszett Nekik, néha beindultak és kezdték volna dobálni meg az egér zsinórjánál fogva tartani, de nem hagytam, csak ne tegyék már tönkre ilyen hamar! Sosem kellene, sajnos eléggé jellemző Rájuk, hogy hamar tönkre tesznek mindent. :(( Nem tudom kitől látják, mi nagyon vigyázunk minden holminkra, úgyhogy bízom benne, hogy hamar kinövik ezt a rossz szokásukat.

11 óra elmúlt, mire kiértünk az udvarra, bő fél órát levegőztek, motoroztak, de leginkább az tetszett Nekik épp, hogy volt pár leszedett csempe kint a talicskában, azokat hordozgatták jobbra-balra, sajnos össze is tört pár belőle, mint később kiderült még szükség lett volna rájuk. :(( Ott szüntettem be végérvényesen a csempékkel való szórakozást, mikor én csak épp hozzáértem egy törött darabhoz és elvágta az ujjam. Több se kellene, valahogy meg kellett előzni, hogy a gyerekek is így járjanak. :( Mama segítsége is kellett, mert én söpörtem össze a darabokat, Levike közben hordta el meg törte a többit össze... szóval gyorsan bejöttünk inkább, úgyis elég volt már ennyi levegőzés ilyen időben.

Ebédre ma is borsólevest ettek majd rántott húst is, levest ketten megettek egy jó nagy felnőtt adagot, én adtam, de tényleg sok volt. :)))

13 óra volt amikor letettem Őket aludni, épp elmondták a rádióban a híreket, mindketten kivackoltak a szoba közepére, nem akartak az ágyaikban maradni. Livike már jött volna ki, hogy majd az előszobában fekszik le vagy nem tudom mit akart, mondtam, hogy szólok Mamának, hogy jöjjön altatni, ha nem megy be rögtön az ágyába! De ekkor már jött is Mama, szólni sem kellett:D Livike amilyen gyorsan csak tudott iszkolt be a kiságyba, onnan magyarázott, hogy Mama nem itt lakik, menjen ki meg ilyenek..:D Na igen, ilyenkor nem szereti annyira Mamát, mert aludni kell... :D
Hamar elaludtak mindketten, tehát olyan 13:10 lehetett kb, mióta alszanak. Egy órája....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)