2011. november 14., hétfő

Hétfő eddig

Nézzük, mi is volt ma eddig, hacsak közben fel nem ébrednek a gyerekek, akkor be is tudom fejezni.
Kezdem azzal, hogy két hirdetésem fut jelenleg, az egyik az etetőszék, amit Levike használt, a másik pedig két és fél doboz (bontatlan csomagok) Milumil AR Optima tápszer. Jelenleg ezeket szeretném eladni, ha esetleg valakinek kell, vagy tud olyat, akinek kellhet, az kérem írjon üzenetet, képeket (albumlinket) tudok küldeni. Köszönöm előre is. :) Bár azt is tudom, nem sokan olvasnak itt engem... de hátha, ismerősök ismerősének kell valami ezek közül. Olcsón adok mindent, nem ebből akarok meggazdagodni, de minden kis pénz jól jönne így év vége felé.

A napunk eddig viszonylag jól telt. Éjjel semmi gond nem volt, 7 óra körül jött Levike közénk, Livike még 3 óra után kért tejet, vagyis kakaót, de tejet adtam, azzal is visszaaludt.
7:40-kor keltünk, elég hamar rendbe is tudtuk ma tenni a gyerekeket. Szokni kell, hogy nincs most már lustálkodás, talán ma volt utoljára ilyen. :( Na meg még holnap, mert én reggel 7:30-ra megyek fodrászhoz, addig Apa lesz a gyerekekkel, ha visszajöttem megyünk a bölcsődébe bemutatkozni, szóval a holnap reggel még lehet "nyugis".

Délelőtt a hirdetésekkel foglalkoztam, a gyerekek elvoltak, néha azért rájuk kellett szólni. Apa a városban intézkedett, 11 óra körül jött haza.
11:30 körül mentünk ki az udvarra, még mindig hideg volt, már nem is melegedett fel az idő. :( 12:45-kor jöttünk be.

Ebédre brassóit ettek, Levike többet, Livike kevesebbet.
13:30 körül aludtak el, lassan kelhetnének, mert aztán este lesz sokára alvás...

Ennyi van egyelőre, este jövök, ha tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)