2011. november 19., szombat

Szombat

Nézzük a mai napot röviden.
Éjjel minden rendben volt, 6:15-kor kért Levike tejet, eleve azzal jött oda hozzám, hogy "oda szeretnék feküdni középre". :)) előtte meg, hogy "zümi volt". Szerintem szúnyog lehetett, vagy valami ilyesmi zavarhatta meg.
A cumisüvegeket is akkor mostam el, mert mindkettőjüknél ott marad az este, amikor lefeküdtem 23:30 körül még cuppogtak rajta. Nem esett túl jól azzal kezdeni a kora reggelt. :) Még vissza tudtam feküdni, mert Livike nem ébredt fel, Levike pedig szépen oda engedett, hogy elférjek. :)
7:30 körül Livike is ébredt, akkor már nem volt tovább helyem az ágyban. :)
Apát 8 óráig hagyták aludni, de akkor már Neki is ébresztőt csináltak. 1 óra körül ért haza, mert bár 23 óráig van konyha az amúgy hétvégén hajnal 3-ig nyitva tartó étteremben, még az utolsó pillanatban beesett egy 14 fős társaság kajálni, azt megcsinálták, elpakoltak, stb..
Ma is ment délután 2-re, ha nem jön semmi közbe akkor 23 óra körül le tud lépni.

Délelőtt elvoltunk, 11:20 körül kimentünk levegőzni, akármilyen hideg is volt, kicsit ki kellett már menni, mert tegnap nem voltak. Elég nyálkás, néha enyhén szitálós idő volt, de egy órát azért kint voltunk így is. Faleveleket gereblyéztünk, zsákokba pakoltuk, meg próbáltunk kicsit az udvaron pakolni, de ezt a gyerekek mellett nem igazán lehet, meg már nagyon fáztam én is, inkább bejöttünk.

Ebédre sütöttem csirkemellet, (Familys rántott) azt ették a gyerekek is és én is. :)
13:30 körül Apa elindult dolgozni, én pedig megkíséreltem a mostanában lehetetlent: elaltatni a gyerekeket. Nem jött össze!
15:20-ig próbálkoztam mindennel, akkor feladtam. Bekapcsolhatták a tévét, akkor kicsit odafeküdtek a szőnyegre mindketten, de csak pár perc volt. Közben én megpróbáltam a tegnap golyóstollal összefirkált falat letakarítani. Cif, Domestos, mosogatószer semmi neki, a festék lejön, de a toll marad! Ekkor eszembe jutott, hogy régebben olvastam egy tippet a mindenféle, gyerekek által okozott "károk" helyrehozatalára falon. Popsitörlő!
És bevált! Igaz, néhol a festék is lejött, de a toll is legalább! Kicsit sajnáltam rá pocsékolni a Neogranormon törlőt, elhasználtam vagy 10 db-ot, de szinte nem is látszik, csak ahol lejött a festék is. Az meg nem baj, mert le lesz festve (fűrészporos tapéta), de ha nem jött volna le a toll, akkor az új festésen is átütött volna! (egy kis részen még maradt, nem volt már idő, mert bevadultak a gyerekek)

Ahogy telt az idő, egyre nyűgösebbek lettek. 18 óra után valahogy... Papa átjött, mert Livike annyira visított, hisztizett, hogy már szerintem nem bírta hallgatni! Levi elvette előbb a kis világítós kulcstartót (hogy miért nem volt abból kettő, magamnak vettem, de Levike észrevette, elvette, azóta azon veszekszenek...) majd a plüss virágot vette el, szóval mindig azt, ami Livikénél volt, akinek ez szörnyen zokon esett! :(
Papa itt is maradt fürdésig, amit el is kezdtünk 19:30-kor.
Minden rendben volt, mindkettőt szépen le tudtam fürdetni, Papa most figyelő volt, mert nem igazán lehet ott hagyni a kádban egyedül egyikőjüket sem.
Épp készen lettünk, Már Livikét is felöltöztettem, amikor bejött Mama, azt hitte még nem fürödtünk, eddig Ő pakolt bent a régi nappali-új hálószobában a szekrényekbe.
Ma este már ott alhatnak, kész lett a felújított franciaágyuk is. :)
Az altatást Mama végezte, nem kellett sokáig, mindketten elaludtak, szerintem nem kellett 10 perc. :)

Ennyi lenne mára, holnap jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)