2011. november 29., kedd

Kedd folytatás

A délutáni alvás kb másfél órásra sikerült, 14 órakor már mindketten fent voltak.
Elég nyűgösek voltak délután, de azért csak eltelt az idő. :)
Ettek, ittak, játszottunk, majd 18:30 körül jött Mama is, később Papa is. 20 óra volt a fürdés kezdeténél, Livike megint nem akart fürdeni, Levikével már kész volt Mama, amikor egyáltalán be tudtam tessékelni a Lányt a kádba. Nem akartam erőltetni a vetkőzést, de azért segítettem, csak így lassabban haladtunk.

20:30 körül már mindketten az ágyaikban voltak, Mama maradt altatni, hamar elaludtak mind a ketten.

Levikének volt egy nagyon aranyos beszólása délután. Tegnapelőtt Papa hajtogatott repülőt papírból, ma én is megpróbáltam ugyanúgy, de az enyém nem repült olyan jól. Mondtam, hogy én nem tudok olyat, mint a Papa. Erre Levike "Én sem tudok". kérdeztem, hogy miért? erre nagy mérgesen de közben szomorúan is rávágta, hogy "mert kicsi vagyok!" :DD
Egyre több összefüggő dolgokat mondanak, csak ugye akkor amikor mondják nem tudom leírni, utána meg már nem tudom hogy volt. Azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül, sok helyen olvastam már, hogy ilyen okok miatt maradnak el az "aranyköpések" feljegyzései.

Na jól van, mára ennyi, Kíváncsian várom a holnapot, hogy a gyerekek fognak-e enni a bölcsiben, na meg hogy egész délelőttre maradnak-e majd. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)