2011. november 25., péntek

... és a folytatás

A délutáni alvás 14:15-ig tartott Livikének, én épp a Jóban rosszban elmaradt részeit néztem neten, mert a héten még csak a keddi első részig tudtam megnézni, egy teljes részt megnéztünk úgy, hogy ült az ölemben, majd 14:30 körül Levike is felébredt, Vele is megnéztünk egy részt, így lassan utolérem magam.. :) Tovább nem kötötte le a gyerekeket, így bementünk inkább a szobába játszani.
Ettek almát, nem győztem pucolni, majd még tésztát is kértek, később vajas kenyeret sonkával, majd este fele amikor már Mama is itt volt és jött Papa is, még ettek almát, mert Papa hozott, 19 órakor pedig megint kértek tésztát. :))) Most már elfogyott, de nagyon jól ették ma is és tegnap is. :)

17:30 körül jött Mama, addig egyedül voltam a gyerekekkel, de elég jók voltak, talán egyszer kellett hangosabban szólnom, ez is ritka. :)
Játszottunk, telt az idő.
19:30 körül kezdtük a fürdést, 20 órára kész voltunk. Mama maradt altatni, kb negyed óra volt most, vagy annyi sem, már jött is ki, hogy elaludtak. :)
Biztos fel fognak még ébredni, az ilyen korai elalvásoknál így szokott lenni, de most már így kellene csinálni, mert reggel korábban kell majd kelni a bölcsi miatt. Hétfőn még nem, de utána majd ha 8-ra kell menni, sőt 7:45-re, akkor nem lesz elég még 7 órakor sem kelni, majd kitapasztaljuk, hogy mi lesz az ideális ébredési/ébresztési időpont.

Ennyi lenne mára, holnap jövök gondolom, vagy majd amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)