2011. november 11., péntek

Péntek

Éjjel valamikor - már nem tudom hány óra volt - Levike jött közénk, kért tejet, majd ott is maradt reggelig. Livike 7 órakor ébredt, Levike is, én is keltem hamarosan...
A készülődés megint elhúzódott, mostanában nem akarnak felöltözni, de Livike két napja szörnyű, amit művel! Visít, "nem akaroooook" mostanában nagyon rákapott erre az akaratoskodásra, vagy nagyon akar valamit, vagy egyáltalán nem. Ki szoktuk javítani, hogy nem akar, hanem kér, stb.. A lényeg, hogy reggel totál belelovalta magát a hisztijébe, az aktuális probléma az volt, hogy Ő ki akart menni az udvarra - 8 óra körül volt még csak és nagyon hideg! - de még fel sem volt öltözve, pizsamában akarta felvenni a kabátot, sálat, sapkát! Nem engedtük persze, na ez aztán kiverte a biztosítékot! Visított, kiabált, rúgott, harcolt... Még Mama is át telefonált, hogy hátha meg tudja nyugtatni Livikét - volt már rá példa - de akkor is csak sírt, tiltakozott. Végül Mama átjött, aminek persze az lett az eredménye, hogy utána alig tudott kimenni Levikétől... Livike nagy nehezen lenyugodott, Apa felöltöztette, amivel kiérdemelte a "Csúnya Apa " címet Livikétől.... Ezt is gyakran mondja épp arra, aki nem azt teszi, amit a kisasszony szeretne.

9 óra után mentem a kisboltba, az ebéd ma pirított máj volt krumplipürével, amiből a gyerekek nem igazán ettek, Levike csak krumplit, Livike még azt sem nagyon, de már nyűglődtek, álmosak voltak. :((
Nem lehettek túl éhesek, bekajáltak délelőtt....

Az udvarra 11:20 körül mentünk ki. Addigra melegedett fel annyira a levegő, hogy ne fagyjunk meg... Persze máskor ilyentájban már be szoktunk jönni. Levike mondta is öltözésnél, hogy nagyon álmos.. Gondoltam, hogy majd megint nem fog aludni délután, mert addigra túlesik a holtponton, de szerencsére elaludt, még ha 14 órakor, de akkor is aludt!

13 óra körül jöttünk be, ettek amit ettek, majd 13:30 körül letettem Őket aludni. Livike szépen be is feküdt az ágyába, Levike kezdte volna a rohangálást, Livike piszkálását, de rövid időn belül szerencsére odavackolt a mi ágyunkra és ott szépen el is aludt. Ő az egyik végébe feküdt, én a másikon kuporogtam, mintha aludnék. :)) Amint elaludt kijöttem, de ekkor már 14 óra is elmúlt.
Livike 15:30 körül ébredt, tehát közel két órát aludt! Levike is hamarosan felébredt - Livike közreműködésével - , így Ő is kb ugyanannyit alhatott, mint Livike.

Sokszor ettek, ittak, játszottunk, elvoltunk... kisebb-nagyobb viták voltak ma is, de mikor nem? Levike még mindig sokat bántja Livikét látszólag ok nélkül, de Livikét sem kell félteni, néha teljesen váratlanul megy neki Ő is Levikének, biztos olyankor torolja meg valami előző sérelmét... nem tudom. :((

A fürdést 20:20 körül kezdtük. Minden rendben ment, álmosak voltak már.
Hamar el is aludtak, 21:30 körül már Levike is aludt, előtte még vagy kétszer kijött, de most már nyugalom van.

Ennyi lenne mára, jövök amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)