2011. november 29., kedd

Kedd eddig

Éjjel minden rendben volt, bár Livike éjfél körül többször felsírt, visítozott, de visszafeküdt és aludt is. Talán a hazajövetel hisztije vagy nem tudom mi jött ki rajta, a lényeg, hogy utána már nem volt gond.

Reggel 7:45-kor ébredtünk, Livike ki tudja mióta fent volt, valahogy kinyitotta a konyhaszekrényt ami a mikró alatt van, kipakolta a Halls cukorkát, a Kinder Buenokat, amiből egyet meg is evett, mármint csak próbálta, de Apa segített kibontani! Nagyon jó, reggel ezzel kezdeni...! Mérges voltam nagyon. :(((
Az öltözködéssel nem siettünk, nem is akartak nagyon igyekezni, az ágyunkon fekve nézték a tévét, közben itták a tejet. Holnap már nem lesz ilyen nyugis a helyzet, már 9-re megyünk, talán korábban kelni még nem kell, de igyekezni kell majd mindennel.

9:30 körül kezdtünk el készülődni, 9:50-kor elindultunk a bölcsibe, 12 óra körül értünk haza. Talán kicsit előbb, nem tudom...
Ebédeltek, Mama persze itt volt, majd 12:20 körül kezdte Mama az altatást, negyed óra kellett kb, már aludtak is. Szerintem lassan ébrednek....tegnap sem aludtak sokat. Korán van. :( De a bölcsiben is ilyentájban alszanak!

Egyébként most hogy eszembe jut leírom már, hogy mértem súlyt végre, de csak 27-én, mert hiába írtam ki, elfelejtettem másnap, viszont amikor mértem, akkor pedig megírni felejtettem el. :)
A lényeg, hogy mindketten gyarapodtak, csodáltam volna, ha két hónap alatt nem változik pozitívan a súlyuk!

Levike: 11,76 kg, (+43 dkg az előző méréshez képest)
Livike: 12, 68 kg. (+58 dkg az előző méréshez képest)

Nem viszik túlzásba, szerintem a hasonló korú gyerekek mind nagyobb súlyúak, azok is, akik kis súllyal születtek. De most mit csináljak, tömni mégsem lehet Őket... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)