2011. november 21., hétfő

Hétfő

Éjjel elég sokat voltam fent a gyerekek miatt, amikor épp csak visszafeküdtem Livike kakaó kérése után és Levike is kérte a tejet, már másodjára mindkettő, már elég mérges lettem, de persze kaptak, vissza is tudtunk mindig aludni.
8 óra előtt pár perccel ébredtünk, Levike és én. Livike még ráhúzott kb negyed órát. :)
Ma is Levikét sikerült előbb felöltöztetni, Livikét visítozás és tiltakzás árán, 9 óra körül öltöztettem fel.
Gyorsan megjártam a kisboltot, majd hamar eltelt a délelőtt.
Ma nem mentünk ki, párás, hideg idő volt, mire rászántam volna magam, hogy mégis menjünk, addigra Levike nagyon álmos volt, meg még az almafőzeléket is meg kellett főzni, szóval maradtunk.
Na meg azzal ment el az idő, hogy szétszedtük, bedobozoltuk és becsomagoltam az etetőszéket, mert sikerült eladni. Ahhoz képest, hogy szinte olyan még mint új korában, nem tudtam jó áron eladni, de ha azt nézzük, hogy rengeteget hirdetnek és alig fogy egy-kettő, akkor jó.

13 óra körül megebédeltek a gyerekek, jól ettek mindketten. 13:30 körül már aludtak is, aminek örültem, mert legalább Apának nem kellett egész délután végig Velük foglalkozni. :)
14 órakor Mamával elmentünk a Tescoba vásárolni, majdnem 18 óra volt, amikor vissza értünk, és most is, mint mindig, nem néztünk meg mindent! :( Oda kellene egy nap. :)
Megvettem a bölcsibe szükséges dolgokat, a füzeteket, mappákat, színes ceruzákat, kiskosarat a pelenkáknak, popsitörlőt... Fürdőhab is volt akciósan, mindjárt vettem kettőt. :) Kellett még étolaj meg teafű, ilyenek.. Vettem végre egy vízforralót, hogy ne kelljen mindig kimenni teát főzni a garázsba. :) Bár lesz idebent is tűzhely, de a gyerekek miatt jobb, ha minél kevesebbet lesz használva, amíg nem értik meg, hogy nem szabad hozzá nyúlni mert meleg...

A gyerekek jók voltak Apa elmondása szerint. Livike közel két órát aludt, Levike pedig majdnem hármat! Ettek sokmindent, gyorsan el is telt az idő fürdésig.
Mama is és Papa is voltak ideát, Mama persze nem tudott elszabadulni fürdésig, megfürdette Őket, altatni is itt maradt. Lassan szerintem már ki tud jönni, csend van, remélhetőleg megtörtént már a korán elalvás. :)))

Ennyi lenne mára, holnap jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)