2011. november 4., péntek

Csütörtök, megint utólag megírva plusz egy kis mai. :)

Utólag, mert megint elaludtam az este Levike altatása közben.
A napunk viszonylag jól telt, délelőtt kint voltunk, elég jó idő volt. Volt itt a Dédi Mama is, ebédre rizses húst csináltam, szerintem mára is az lesz, maradt még bőven.

A gyerekeket 13 óra körül hoztam be, ettek, Livike elég jól, Levike kevésbé, de a végén azért úgy, hogy én adtam, megevett jópár kanállal.

A hasmenése még megvan, tegnap összesen ötször volt, hol kevesebb, hol több. Úgy igazán enni nap közben nem nagyon akart, este viszont nagyon sokat evett, már attól féltem az lesz a baj, hogy dugig eszi magát. Mondta is hogy fáj a hasa, meg hogy tele van a hasa, de azért 22 óra körül még Apához kijött sült húst enni. :)))
Éjjel nem volt baj, azon túl, hogy későn aludt el, utána már nyugalom volt.
Reggel 6:30-kor ébredt, jött mellém, kért tejet. 6:45-kor közölte, hogy fáj a hasa, majd hamarosan, hogy jött kaka, így gyorsan fel is öltöztettem, ha már ott voltunk a pelenkázón. Megvolt a mai első adag kaka is, a következőnél majd kap Smectát. Tegnap is adtam ebéd előtt, nem szívesen, de megitta egy kis narancs szörppel felturbózva. :)

Livikéről annyit, hogy az este megengedte, hogy csináljak Neki hátul két kis copfot, elöl csat volt a hajában, hát mintha nem is Ő lett volna, olyan cukin nézett ki. :)))

Ma reggel Levike hozta utánam a telefonom, de úgy, hogy ki is kiabált vele, hogy "telefoooon!", legalábbis mintha csörgött volna, úgy. :D
Az este feltettem a fényképezőgép akksiját tölteni, mikor mondtam Levikének, hogy megnézzük feltöltődött-e már, fél óráig azt hajtogatta, hogy "biztos feltöltődött", de mondtam ,hogy majd ha zölden világít akkor szóljon, amíg piros, addig nem jó. Képes volt 10 percig nézni, majd megunta, de később már nagy örömmel szaladt hozzám, hogy "zőőőd, feltöltődött!". :))))

Kis dumagépek, kellene már videót csinálni, tegnap be is hoztam a garázsból a kamerát, mert az is kikerült az első pakolásnál..., állt egy napot idebent, hogy melegedjen be, totál le is volt merülve, feltöltöttem azt is. :)

Na.. Levike jön, hogy "fáj hasi"... nem jó. :( Nem tudom mit kellene enni adni Neki, a háztartási keksz csak keksz... de azt legalább megeszi. A főzök krumplit meg tojást az már neccesebb.. a krumplit valahogy nem igazán csípik se sütve, se főve. Vagy mikor milyenjük van...

Megyek is, megnéztem Levike pelusát, azt hiszem készíthetem a Smectát....
Ennyi lenne hirtelen, jól össze-vissza írtam, de siettem, közben jöttek-mentek a gyerekek is, nem nagyon lehet így írni, ha nem alszanak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)