2011. június 15., szerda

Szerda

Az éjszaka jól telt, Livike 7 óra körül feküdt le a földre, Levike 7:30-kor ébredt, megint nem tudott kijönni Livitől.. :)
Megkapták a tejet, majd 8 óra körül felöltöztettük Őket és hamarosan már kezdődött az udvaron töltött időszak. Már 11 óra után nagyon meleg volt, előtte is, de akkor már a gyerekeken is látszott, hogy fáradtak, álmosak, viszont kellett még egy kis idő az ebédnek, ami ma krumplis tészta volt. 11:20 körül már ettek is, elég jól, bár Livike megint alkotott, mert a kaja egy részét beleborította a kutya vizébe, majd letette elég a tányért, hogy egyen. Alig tudtam elvenni, már beleszimatolt, úgyhogy megkapta a Berci a maradékot. Szerencsére nem volt már sok a tálban, nagy részét megette a Kisasszony. :)

Volt ma a Dédi Mama is, kivételesen nem csütörtökön jött, biztos dolga van.
12:20-kor már letettem a gyerekeket aludni egy kis tejjel. Levike szinte rögtön aludt is, Livike viszont csak 13:50-kor aludt el végre, addig bent kellett lennem Vele, ha nem akartam, hogy felkiabálja Levit is.
15 óra előtt pár perccel ébredtek mindketten. Levikének ez jó alvás volt, féltem is, hogy este majd későn fog elaludni, de tévedtem, 21 óra után nem sokkal már aludt is.

A délutánt és a kora estét ismét az udvaron töltöttük, evés ivás, minden volt.
Elég jól bírtam velük akkor is, amikor csak egyedül voltam kint úgy 16:30 és 18 óra között, utána kijött Papa, amíg Apa haza nem ért a munkahelyéről, mert be kellett menni egy megbeszélésre délután.

19 óra is elmúlt, amikor már készülődtünk befelé, de nagyon elevenek lettek addigra, kergetőztek, egymással játszottak, hiába mondogattuk, hogy lassan, meg figyeljenek oda, Levikének mégis sikerült egy hatalmasat esnie a betonon arccal előre... :(
Felrepedt az ajka, ha jól láttam felül is és alul is, de nagyon nem is tudtam megnézni, Mama jött is rögtön, hogy ellássa... Kis gyámoltalan volt pár percig, de utána már érdekelte minden, a telefon, a számítógép, "buliztak" Livikével a Gumimaci videóra, Levike pedig ha közeledtem, hogy megnézzem milyen a sérülése rögtön elhajtött, hogy "haggyál anyu". Pff...
Ki sem akart jönni Mamáéktól, Livikét nagy nehezen kihoztam, mehetett is fürdeni, Levikét Mama hozta ki, Ő fürdette, törölte, öltöztette, mi Apával nem voltunk jók...
Elaludni viszont úgy tudtak, hogy mindketten ott feküdtünk mellettük, vagyis most Apa feküdt be középre, én csak ültem az ágy szélén és néztem a filmet.
Livike kérte, hogy tegyem le, vagyis ez úgy megy, hogy megkérdezem, hogy betehetem-e az ágyába, és akkor mondja, hogy igen, bújik, kapaszkodik fel, hogy vigyem. :)
Levike 21 óra után már aludt, nyugodt, nincs láza, nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baja később sem, jól kialussza magát és ennyi.. a seb meg begyógyul egy hét alatt. Múltkor is kb annyi idő kellett, amikor a terasz szélébe verte be és vérzett.
Figyelgetem azért, de bízom benne, hogy nem lesz semmi éjjel.

Ennyi lenne mára, holnap jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)