2011. június 19., vasárnap

Derűsebb délután

Az eső elállt mára, bár a szél fújt és kissé hűvös volt, azért 17 óra körül mégis kivittük a gyerekeket levegőzni, különben megkergültünk volna mindannyian idebent. :)
Az alvás Livikének 14:20-ig tartott, felsírt, majd megnyugodott, pár perc múlva pedig megint nagyon sírni, sipítani kezdett, bújt hozzám, mondta, hogy fél, csak bújt és bújt.. Kérdeztem, hogy mitől fél, rosszat álmodott, vagy mit látott? Nem mondta, nem mutatta meg...
Apa a szőnyegen aludt, talán Tőle ijedt meg, Marci az ágyon...
Levike is felkelt kb 10 perc múlva, Apa még tudott aludni, 15:30 körül kelt fel, addig próbáltam csendben tartani a gyerekeket...

Hamarosan elmentem a boltba, mire visszaértem már bablevest ettek, főleg Levike! Tegnap nem kellett Neki, most meg szépen ette, igaz, csak a levét kenyérrel. :)

Miután kimentünk az udvarra - gumicsizmában - szépen elvoltak egy ideig, de 17:30 körül Marci és Apa elkezdték szedni a cseresznyét, a gyerekeket meg nem győztem leszedni a létráról, mert mentek volna utánuk....
A csúszda létrája persze nem volt jó, a nagy, alumínium létra érdekesebb.. :)
Kb negyed órát eljátszottak két vékonyabb padlódeszka ide-oda pakolgatásával is.. :)

Vacsorára mára bundás kenyér volt betervezve, csak ugye én nem tudtam megcsinálni, mert a gyerekekkel kellett kint foglalkozni, Apa meg csak akkor jött már le a létráról, amikor már hevesen nyamiztak, hogy éhesek. :((
19 óra körül már ettünk, a gyerekek is megettek egy csomó bundás kenyeret, mi is ettünk, fél szelet híján el is fogyott mind! (Pedig nem volt kevés... :) )

20 óra körül jöttünk be, előtte én kiporszívóztam, előkészítettem mindent, még a vizet is kiengedtem, hogy már csak bele kelljen menni! :)
A bejövetel Livikénél volt neccesebb, de hamar lenyugodott, Levike simán jött, a fürdés is rendben zajlott.
20:30 körül már készen is voltunk.
Nem akartak aludni....
Livike végül sokadik kísérletre - többször engedte, hogy letegyem az ágyába, de aztán mindig kijött, mert mozgás volt, pl Apa fürdött, majd evett, Marci is jött-ment... - a helyén maradt és elaludt, ez kb 21:30-kor volt, Levike pedig 22 óra után aludt el nem sokkal.

Azóta nyugi van...
Remélem marad is. :)
Holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)