2011. június 21., kedd

Kedd

Éjjel aludtunk, Apa kelt 2:30-kor, mentek horgászni.
Levike 6 órakor mellém költözött a nagy ágyra, ott aludt 8:10-ig, még tejet sem kért 6-kor, csak aludt tovább.
Livike volt a földön egy ideig, de utána magától visszament az ágyába! :)
Ő 8:35-kor ébredt! :)

9 óra körül mentünk ki az udvarra, jó idő volt, ma elég volt a rövid nadrág+póló+zokni+szandál öltözék.
Délelőtt Mama főzött, így nagyjából egyedül voltam a gyerekekkel, természetesen ilyenkor a legrosszabbak. :(

A "fiúk" 11:30 körül értek haza, a gyerekek addigra már ettek sült husit és zöldségköretet, előtte pizzás csíkot is, de azért ettek még egy kis pörköltet nokedlivel is, majd 12:30 körül le is tettük Őket aludni.
Mi is ebédeltünk, megköszöntöttük Papát a névnapján, telt az idő.

Ebéd után Papa is bevonult pihenni kicsit, Apa és Marci is leheveredtek kint egy plédre az árnyékba és aludtak kb 13:30-tól 16:20-ig, akkor már muszáj volt kivinni a gyerekeket, tovább nem tudtam Őket bent tartani. :(

Miután a gyerekek is elaludtak gyorsan elszaladtam a postára meg a Sparba, közben Mama is elment edzésre meg a szomszéd nénit meglátogatni a kórházban, de ezt én nem tudtam.. Mire hazaértem a gyerekek már fent voltak, szépen eljátszottak, megkíséreltek a konyhában felmenni a pultra, de szerencsére a poharakat meg egyéb dolgokat nem érték fel! Csak a teás dobozok voltak felborítva meg egy két apróság volt máshová téve, ennél sokkal jobban is szét tudtak volna pakolni! Jó, hogy ennyivel megúsztam! :) Levike még nagyon ásítozott, szerintem nem rég lehetett fent, bár nem is voltam sokáig oda.

Elég jól eljátszogattunk, bár a végére nagyon beindultak, birkóztak, egymás lába között bujkáltak át, aminek rendszerint egymás hegyén-hátán való landolás és nagy vigyorgás lett a vége, néha sírás is, mert azért az fáj, ha nyomják egymást. :(

Amikor Papa bejött, hogy épp min vitatkozunk már, mert már akkor kezdtem megunni az ágyon rohangálást, mondta, hogy menjünk ki. De ugye még Apáék aludtak... Hát majd felkelnek, ennyi alvás már elég kell legyen így hirtelen. :)
Fel is ébredtek, a gyerekek kíméletesek voltak, nem ugrottak rájuk azonnal, pedig én azt tippeltem meg előre még idebentről. :)))

A délután és az este elég hamar eltelt, volt persze evés-ivás, vacsorázni közösen tudtunk, mert sütött Papa grillkolbászokat meg ilyesmit, de volt még sült hús is. Papa extrudált kenyeret szokott enni, na azt a gyerekek is nagyon szeretik! :) Mindig kunyerálnak belőle, ha látják, jól ropog. :) Bár nem épp nekik való a fogyókúrás kaja.. :D Mindenesetre Livike nagyrészt olyan kenyeret evett savanyú uborkával. :) Egy kis virsli-féle kolbászka is lement meg sült husi is, Levike is evett valamennyit, de nagyon nem voltak már éhesek, inkább csak a kíváncsiság meg az együtt evés kedvéért ettek. :)

Kaja után még volt hinta, focizás Marcival, szaladgálás, csak épp bejönni nem akartak.
20:20-kor hatalmas visítás és hiszti között hozta be Livikét Apa, Levikét Papa hozta, Ő nem hisztizett.
Livike nem akart fürdeni menni, de aztán csak muszáj volt, nem is volt most gond, hajat mosni nem kellett. :)))

Nagyon álmosnak tűntek, főleg Livike, de azért futott pár kört, mire elaludt. Többször letettem az ágyába, mindig kijött. 21:30 körül aludt el, Levike pedig 22 óra körül.

Nagyjából ennyi a nap...
Holnap jövök valamikor. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)