2011. június 14., kedd

Kedd - délutáni kimenővel. :)

Mármint nekem volt kimenőm, elmentem manikűröshöz meg fodrászhoz, amiből az utóbbi volt már sürgős, előbbihez csak azért mentem, mert Mamának volt eredetileg időpontja (a fodrászhoz is) de mivel nem megy holnap Göteborgba (a bowlingos és egyéb világjátékokra) így Neki nem volt szükséges a mai lefoglalt időpontokban megjelenni. Hű, ezt jól leírtam így elsőre, a lényeg, hogy van rövid hajam, mármint csak állig érő, épp össze lehet még gumizni, de egyelőre próbálom megállni, hogy ne tegyek bele gumit.. jó lenne kicsit változtatni már a hajviseletemen, már nagyon unom a gumizást, pedig az a legegyszerűbb és legkönnyebb viselet. :) Teljesen rövidet nem mertem vágatni, mert azt meg biztos nem tudnám beszárítani, inkább legyen ilyen, amit egyszerű kezelni. (nemcsak lusta vagyok, hanem ügyetlen is..:D )
Így 13:40-től 17:10-ig kb (útidővel és egy kisboltba beugrással együtt) Mama vigyázott a gyerekekre, amiből 15:10-ig alvás volt, utána kint voltak az udvaron, ettek pizzát, elvoltak, de az egész napos nyűgös, hisztis állapot nem javult, sőt estére még fokozódott is. :(
Na akkor írjam a nap végét előbb: épp hazaértem a nagy eső előtt. Megint megúsztam. :D
Játszottunk, Mama kicsit bement, én nagyjából jól elbírtam a gyerekekkel, de azért durvultak már a végére. Mama 19:30-kor jött vissza, hamarosan fürödtünk, 20:20 körül feküdtünk le a nagy ágyra a szokásos módon: Levi jobbról, Livi balról, én középen. :) Néztük a filmet. Livikét hamarosan letehettem az ágyába, kérte.
Levike 21:30-kor aludt el, elég hamar, egy óra fekvést már fel sem veszek, csak amikor még 23 órakor sem alszanak, az már nem tetszik. :(
Egyelőre nyugi van.

Jöjjön akkor a nap előbbi része (hátha így nem olyan unalmas olvasni, bár az eleje biztos érdekes lesz..:D )
Éjjel aludtunk, nem volt semmi gond.
Livike hajnalban leköltözött a földre, 7:30-kor arra ébredtem, hogy Levike nagyon meg van ijedve, hogy "Jaja, hol? Jaja, hol?" Mivel ott feküdt a földön és nem tudott kijönni Levike az ágyából, meg gondolom meglepődött, hogy miért ott van.
Felkeltünk, mert Livike is ébredt a nagy kiabálásra.. :)
Hamar rendbe tettük Őket, majd kimentünk kutyakakát szedni pakolászni...
Nemsoká nagy csend lett, gondoltam benézek már, hogy mit csinálnak, mit pakoltak már ki....
Hát.... ha már semmi szekrényhez nem férnek, a fürdőbe se jutottak be szétpakolni akkor gondolom úgy voltak vele, hogy inkább kiveszik maguk alól a pelenkát.
Na igen... de tele volt! Kakával..... Csak az egyikben volt, a másikból szerintem kiesett, mert a feneke mindkettőjüknek olyan volt. Meg a keze.. meg Livike haja is...
Meg a konvektor teteje... épp ott rakosgatták a bogyókat... Fujjj..... :(
Néhányat találtam a szőnyegen is, még jó, hogy kemények voltak...
Erről ennyit, nemkicsit gusztustalan. :(
Fotót nem csináltam, egyből mentettem... Livike persze egyből abbahagyta a tevékenységét amikor meglátott és nagy kétségbeesetten jött felemelt kézzel, hogy "kaka kaka" és hogy "mo...fűűű szééé" (mossuk meg a fürdőben székre állva)
Megmostuk, kétszer is. :)
Feltakarítottam, tüzetesen átmásztam a szőnyegen is, kézzel tapogatva, hogy úgy tuti meglesznek a bogyók, mert meglátni elég nehéz a tarka szőnyegen.
Ennyi szerintem elég is a kaka dologról...
Jól indult a napunk. :)

A továbbiakra már csak a hiszti maradt erősebb, mint máskor, amúgy elvoltunk.
Apa 11-ra ment ma is dolgozni, holnaptól itthon lesz szabin a jövő hét végéig!
Főztem öregtarhonyát, az volt az ebédjük a gyerekeknek.

13 óra körül jöttünk be, nagyon meleg volt már...
Le is tettem Őket aludni, de amikor elindultam még fent voltak, utána alhattak el és 15:10-kor keltek.. A többi már írtam. :)

Ennyi lenne kb a mai nap.
Holnap jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)