2011. június 4., szombat

Igazi nyári napunk volt :)

Ma nagyon meleg volt, délelőtt a gyerekek jó nagyot fürödtek, a nagy medencét még nem vettük elő, de a kis sárga kagylóban remekül elvoltak ma is. :) Víztakarékosság szempontjából tuti jobb, mint a nagy, pár vödör víz elég bele még úgy is, hogy időnként pótolni kell mert kipancsolják és hűl is. A nagy medencének az még a hátránya, hogy folyton arrébb kell tenni a füvön, mert kidöglik alatta....
Azért biztos elő fog kerülni a nyár folyamán az is. :)

Éjjel minden rendben volt, Livike hajnalban megint bevackolta magát kb 10 cm helyre a letett ágypárnák meg a mi ágyunk közé, véletlen sem a párnákra. Később félig felfeküdt rá, de utána meg már egész a szobaajtóba feküdt, féltem is, hogy megfázik, bár a szőnyegen volt, de a konyha ablak nyitva volt éjjel, annyira levegőtlen ilyenkor már a lakás.

Én már egészen megszoktam a "korai" kelést, 7:30 körül már fent voltam, mindenki békésen aludt.. így nem keltem fel, vártam, perceket még aludtam is, de 8 órakor csak felkeltem... Akkor már Livike is fent volt, jött utánam egyből ki a fürdőbe. :))
Levike is felkelt, rendbe is tettük Őket hamar, majd 9 órakor már kint voltak az udvaron, már akkor is nagyon meleg volt.

Ahogy telt az idő, először csak a kistrikók és nadrágok kerültek le, majd a pelus is, na meg elsőként a szandál és a zoknik. :) Ahogy meztelenek lettek egyből fürdeni akartak, így 11 óra körül már meg is kezdhették a pancsolást. :) Elég sokáig bírták egy helyben, de utána már kiszaladgáltak, legalább nem fáztak folyamatosan a vízben lenni. :)

11:45-kor Mamával elszaladtunk az Interspárba mert ma volt akciósan öblítő, ha már volt olyan rendes valamelyik nap az itteni Sparos pénztáros és felhívta a figyelmem rá, így mentünk is. :)
Pár dolgot vettünk még, de szokás szerint siettünk, mert Papa egyedül maradt a gyerekekkel.
Nem volt gond, pancsoltak továbbra is, néha kiültek félárnyékba, elvoltak. :)

12:40 körül értünk haza.
Egyből kapták is az ebédet, ma is az öregtarhonyát ették, meglepően elég jól, pedig egy kaját kétszer, vagyis másnap már nem igazán szoktak szeretni.

13:40-kor jöttünk be. Öltözés, tej, ágy.
livike rögtön el is aludt, 14:45-kor felébredt, de még visszaaludt ahogy bejöttem.
16:10-kor ébredt! :)
Levike 14 órakor aludt el és 16:35-kor ébredt, akkor is úgy, hogy Livike felébresztette, de már nem bántam, mert így is necces volt már az esti elalvás...

Újra udvar, játék, Mama is kint volt, majd Papa váltotta, szóval nem voltam egyedül Velük.
Tejszelet, sonka, sajt, cseresznye, tea... a szokásos délutáni végigevés-ivás volt ma is. :)

20:10-kor jöttünk be.
Fürdés, 20:30-kor kész voltunk.
Livike rögtön el is aludt, na azért volt kb 20 perc, de szépen elaludt.
Levikével ott feküdtem a mi ágyunkon, néztük a tehetségkutatót, de csak nem aludt el. Sőt, egyre élénkebb lett!
22:20 körül ért haza Apa, még akkor is fent volt Levike, 23 óra körül végre elaludt!
Azért ez is nagy szám a délutáni nagy alvásához képest, de egyszerűen mellettem nem aludt el.

Ennyi lenne mára, holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)