2011. június 19., vasárnap

Esős vasárnap délelőtt....

Szerintem a délután is ilyen lesz, bár ahogy nézem, most talán épp nem esik. Csak idő kérdése, hogy mikor fog, reggel 8 óra óta esik, hol csendesen, hol szakad....
Éjjel Apáék megint mentek horgászni, 3 óra körül indultak, 10 óra után viszont már itthon is voltak az időjárás miatt. (most mindenki alszik! :) )

Éjjel minden rendben volt, Livike volt fent 7:15-kor, kapott tejet és vissza is aludt 8 óráig, Levike is akkor ébredt. Megkapta Ő is a tejet, majd 8:25 körül felöltöztettem Őket, beágyaztam, stb.
Hosszú ujjú body, harisnya, nadrág és még vékony pulcsi is van rajtuk! Nem semmi egy időjárás, egyik nap akár meztelen is lehetnének, olyan meleg van, most meg rendesen hideg van! :(

Reggelire vajas zsömlét ettek, majd egy kis somlóit is kaptak, amit bár magamnak szedtem, természetesen kértek belőle. :)
Később Livike ivott kb másfél deci kakaót, ugyanis valamit adnom kellett, ami kb úgy néz ki, mint a kávé, mert amiatt volt tiszta hisztiben, hogy Ő nem kapott kávét, csak Apa és Marci.. :) Így ugyanolyan barna üvegpohárba csináltam Nesquicket és vígan itta, hogy Neki is van végre olyan, mint Apáéknak! :))

Még mielőtt haza értek volna, Mama is volt bent egy kicsit, kivételesen nem azért kellett bejönnie, mert ordítás van, szépen elvoltak akkor még a gyerekek annak ellenére is, hogy kimenni nem tudtunk az eső miatt.

A gyerekeknek ebédre alma-répa-krumpli főzeléket csináltam, bíztam benne, hogy meg fogják enni, mert ilyen már rég volt, talán akkor, amikor még teljesen pépesítettem a kaját. :) Most csak nagyjából, maradtak benne darabok.
Livike először jól ette, majd csak nyalogatta, játszott, de közben majd' elaludt...
Levike ügyesen ette egyedül! Mindet persze nem ették meg, szerintem ha felkelnek majd még megkínálom Őket, hátha kérnek!
Ja, Levike délelőtt még egy tejszeletet is megevett, Livikének nem kellett! Akkor rajta volt valami hiszti féle nyűglődés, csak Apánál volt el, de úgy, ha állt Vele! Később evett almát, úgyhogy igazán ebédidőre - vagyis amikorra kész lettem és ehettek - már nem is nagyon lehetett egyik gyerkőc sem éhes!

12:20-kor kapták meg a tejet, 10 perc múlva már aludtak is!
Most nyugalom van, szinte fura, hogy ide tudtam jönni a géphez, mert mióta nincs rács erre nem volt lehetőségem nap közben! :)

Este még jövök, csak gondoltam leírom ami eddig volt, hogy akkor kevesebbet kelljen! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)