2011. június 28., kedd

Keddi összefoglaló

Az éjszaka jól telt. 7:30 körül keltünk, bár Levike még aludt kb 8:20-ig, akkor is csak arra ébredt fel, hogy kissé kapkodtunk Livike körül, vagy inkább a produkciója miatt. Lassan szokásává válik kiszedni maga alól a kakát... Ma is ez történt, Most jobban szétkente, egyszerűen nem értem miért nem képes szólni, ha még nem előtte, akkor legalább utána! Miért veszi ki?
Délután a pisit is kivette maga alól. Arra jöttem be, hogy Levike mondogatja, hogy "fujj, kaka". Livike csupasz fenékkel, pelus a földön. Nem volt benne kaka, máshol sem volt szétszórva, a feneke sem volt olyan, szóval ez csak pisi volt.. Tele lett a pelus, Ő megunta és kivette. Mondtam is, hogy ha ilyen önálló akkor tegye is már tisztába magát, mert szólni még mindig nem tud a kis- vagy nagydolog előtt!

9 óra körül már kint voltunk az udvaron, elég hűvös volt ma egész nap, 10:45-kor már esett az eső is, be kellett jönni. :(
Még kint ettek sajtos-baconos bagettet, kettőt ettünk meg, nagy részét én, Levike elég jól evett, Livike csak pár falatkát. Idebent viszont megettek egy egész kakaóscsigát kevéske híján, abból Livike evett többet.
12:20-kor Livike kérte a tejet, feküdt az ágyába, na mondom akkor aludjatok, ebéd úgysem sok menne, mikor előtte fejezték be az evést.
Levike is kérte a tejet, aludtak is hamarosan mindketten.

14 órakor már fent voltak, ezután volt Livike peluslevetése is, majd 15:30-kor elszaladtam a Sparba, eléggé lógott az eső lába, de csak később kezdett megint esni.
Hideg volt, amikor elállt sem mentünk már ki ma az udvarra.
Biztos a sok rohangálás hiánya miatt, vagy ki tudja, de totál beindultak estére.
Livike volt a rosszabb, harapott, rúgott, nem fogadott szót még Mamának sem. :(
Valahogy azért eltelt a délután és az este.
Ettek rántott csirkemellet, majd vanília pudingot is, később pedig Mama által főzött paprikás krumplit is borsóval.

19:40 körül kezdtük a fürdést, minden rendben ment.
A film kezdetére már ágyban voltunk. Meglepően 20:50-re mindketten aludtak! :)
Azóta is nyugi van, remélem marad is reggelig!

Ennyi lenne a mai nap, és bár külön nem tartottuk most meg, de ma van Levike névnapja, talán jövőre már jobban fogja érteni, miért is köszöntjük, mi is az, hogy névnap meg ünnepek! :) Ajándékozás ha azt vesszük már volt, a csúszdás játszóteres dolgot meg a múltkori Mama által vásárolt bugyikat, zoknikat kaphatta Ő is a névnapjára. :)

Mára ennyi, holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)