2011. szeptember 4., vasárnap

Vasárnap eddig...

Éjjel nem tudom mikor, mert órát nem néztem, Levike mellém feküdt. Mindezt kb úgy, hogy engem totál betolt középre Ő az én helyemen szét terpeszkedett, Apa kiszorult az ágy másik szélére. :) Nem kért tejet, csak ott akart aludni...

Livike 7:40-kor ébredt, odament az ablakhoz, kitárta mindkét szárnyát - nem volt becsukva, csak behajtva -, elhúzta a függönyöket és közölte, hogy "Fel ébi nap!" :D  Amíg nem válaszoltam, addig ismételgette, örült, egyből tele volt energiával. :)
Levike is feltápászkodott, még aludt, de már állt, ebből kifolyólag vissza is bukott az ágyra, csak úgy félig fent, félig lent, hason... aludt még pár percet. :)) Arra ébredt, hogy feltettem a lábát is az ágyra, utána már teljesen fent volt, nem is feküdt már vissza.

8:20 körül már kint voltunk, talán még korábban...
9 óra tájban Mama és Papa fogták a gyerekeket és elvitték Őket a piacra, mivel nagy hiszti lett volna Levike részéről, ha csak úgy elmennek nélkülük.
Reggelire hoztak sült kolbászt és hurkát, valamint sült halat is, (hek), friss zsömlét, kiflit, kenyeret. Jó bekajáltunk, emiatt nem is nagyon kellett senkinek ebéd. :)
Mama később hozott sütit, a gyerekek csipegettek belőle, majd 12:40 körül bevonultak a nappaliba Mamával és el is aludtak hamar. Kivételesen Livike értem sírt, hogy ne jöjjek ki, na ez is ritka. :) Mama szerint azért, mert tudja, hogy nálam "nem kell" aludni. Na igen.. kelleni kellene, csak épp nem alszanak, Mamánál meg nincs apelláta, "szem becsuk, oldalra fordul, alszik...!" és tényleg!

Közben azért Apával csináltunk rántott csirkecombot, kukorica is lett főzve...

Több, mint egy órán át vasaltam, közben elindítottam a karbantartó programokat a laptopomon, jelenleg is fut még az egyik...
Hátha gyorsabb lesz, ha ki lesz takarítva. :))

Na megyek.. benézek, hogy alszanak-e még, de szerintem már nem, csak nem szólt Mama... :(
Levikéből mondjuk kinézem, hogy alszik még, de Livikéből nem...

Ennyi egyelőre, este jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)