2011. szeptember 21., szerda

... és a folytatás

Nem történt sok minden ma már. Szerencsére. :)
Az alvás sajnos rövid volt ma is, 14:20-kor Levike sírva követelte Mamát, mert ugye Ő altatta el, utána ébredésnél meg nem volt ott. Livike is felébredt, így az alvás ennyiben maradt.

Elvoltak az udvaron, persze benne voltak mindenben, amiben nem kellene. :(
Ettek körtét, majd almát is, pizzás csíkot, kekszet, mittudoménmit... később rántott húst is zsömlével.

A kőművesek 17 óra körül mentek el, bár nagyjából összetakarítottak, azért ma is maradt mit csinálni ilyen téren.
Papa is haza ért, így az udvart javarészt Ő tette rendbe, már sötét volt, amikor befejezte a fellocsolást, a gyerekek persze kint szaladgáltak, nehéz volt becsalni Őket.

Apa 19 óra körül elment horgászni egy volt kollégájával, kocsival mentek éjszakára. Azt mondta, hogy ha meglesz a hal amit akarnak akkor már akár éjfélre is jönnek, bár attól én nem tartok, hogy sok halat fognának. :D Reggel 7-re akkor is jó lenne, ha haza érne, mert a kőműveseket be kell engedni, Mama Pestre megy ellenőrzésre, Papa vidékre megy dolgozni, korán indul. Én a gyerekektől vagy ki tudok menni kaput nyitni, vagy nem, szóval kellene már Apa, hogy itthon legyen.

19:20 körül jöttünk be, egyből mehettek is a kádba a gyerekek, 20 óra sem volt még, már feküdtek. Mama befeküdt közéjük, hogy aludjanak hamar... úgy is lett. :) Livike már volt fent vagy kétszer, de egyelőre nyugi van. Megyek én is aludni....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)