2011. szeptember 3., szombat

... és a folytatás

Levike pont egy órát aludt, mindenáron a "Mama szoba"-ba akart menni, vagyis ott aludni a nappaliban. Nem mertem bevinni, mert mi van, ha Livike is felkel és ugye még nem volt nagydolog, féltem, hogy elintézné megint a dolgokat vele amíg Levivel odaát vagyok. Így nem mentünk át, vissza aludni sem akart már Levike, úgyhogy jól kipisilte magát a wc-be, kapott egy kisbugyit és irány az udvar. Alig hogy kimentünk, összesen kb negyed óra múlva Livike is ébredt, Őt is vittem pisilni, jött is, sőt kaka is!  :) Kisbugyi, irány az udvar.
Ezidő alatt Levike is előkerült, mint kiderült, a nagy csend és a nagykapu környékén tartózkodás oka az volt, hogy bekakált... a bugyiba. :( Gyorsan kapott tisztát, kimostam, stb.. Elvoltak, de Livike folyton a kutyát nyüstölte, ha nem, akkor a sódert dobálta és hasonl "jóságok". :(

16 óra körül értek haza Mamáék a horgászversenyről. Apa első lett! 2,64 kg-mal, na akkor lehet gondolni, hogy milyen kis halak voltak abban a tóban.. :D Papa negyedik lett, neki kevesebb jutott a kicsikből is most.

A gyerekek továbbra is hozták a formájukat, a garázsban matattak folyton, szögeket pakoltak meg csavarokat, már nem tudom hova lehetne eltenni azokat a dobozokat, hogy ne érjék el. :(
Próbáltam mosni egy adag cuccot, áztak már két napja, de egyből nem mehetnek a mosógépbe, mert nem tisztulnak ki a gyerekek zoknijai meg összekent pólói. :(
Volt még benne több dolog is, át akartam mosni, ha lehet annyira, hogy még gép se kelljen neki, de kelleni fog... Annyira kimarta a kezem a mosópor meg a Vanish szappan, hogy a végén már csak kicsavargatni tudtam a ruhákat, hogy áttegyem másik vízbe, dörzsölni nem tudtam... Eddig volt áztatós mosóporom, de elfogyott és az automatába valót tettem a vízbe. Talán ez durvább a kézhez, mint a másik. ...:( Nem látszik az ujjaimon semmi, de ha sima víz éri is fáj.. na jó, nem nyávogok. :(

18 óra körül megfürdettük a gyerekeket, mert már nagyon félő volt, hogy a nagy rohangálásban el fognak esni az udvaron, gondoltuk sétálunk egy jó nagyot, hadd fáradjanak jól el.
19 órakor indultunk el. Úgy volt, hogy pár kört teszünk csak itt a környező utcákban, végül jól elmentünk: Zagyva gyaloghídon át, majd ki a másik hídra, át a Kossuth térre, ott végig mentünk, majd visszajöttünk a gyaloghíd irányába és úgy jöttünk haza.
21:15-re értünk haza. Bírták, bár Levike kicsit potyázott Apa nyakában kb 5 percig, de utána végig gyalogolt Ő is, akárcsak Livike.

Fogmosás, kézmosás, tej, ágy...
Livikének nem kellett sok, 21:00 körül már aludt is!
Levike nem akart.... végül 22:40 volt, amikor ki tudtam végre jönni, mert ugye amíg nem alszik nem lehet, nem enged! :(

Most már alszik Ő is... nem tudom mi lett volna, ha nem megyünk ennyit. Nem igaz, hogy nem fáradt ki. :)

Ennyi mára, holnap nem tudom mi lesz, majd megírom úgyis... szerintem semmi extra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)