2011. szeptember 17., szombat

Péntek

Éjjel minden rendben volt. Livike volt ma az első, aki felébredt még 6:45-kor, kapott tejet, de nem igazán aludt már vissza. 7:30-kor már próbálkozott pakolni itt a konyhában, de idejében elvettem a két hokedlit, nem tudott sok mindent leszedni a polcról, asztalról.
Levike is felébredt hamarosan és 8:25-kor már kint is voltunk az udvaron.

Ma sem jöttek a kőművesek, délelőtt még pakoltunk bentről, majd 13 óra után Papa elkezdte kibontani a mostani kis szoba (leendő iroda) ablakát, mert oda megy majd Mamáéknak a bejárati ajtaja. Szóval volt munka bőven!

A délelőtt hamar eltelt, reggelire Papa hozott péksüteményeket, azt ettük.
Ebédre a gulyáslevest ettük mindannyian, a gyerekek nem ettek valami sokat....

13:30 körül tettük le Őket aludni, Mama maradt altatni, mert különben hiszti lett volna ezerrel.

Közben én elszaladtam a kisboltba és a Sparba is.
Levike 14:45 körül ébredt, sírt, így felébresztette Livikét is hamarosan.
Egy ideig elvoltunk még idebent, hadd menjen le kint a por zöme, de még így is volt bőven, amikor 16:40 körül kimentünk az udvarra.
Ment a rosszaság, hiszti, stb...
Folyton láb alatt voltak, a már kibontott nyíláson át beszaladgáltak a szobába, szórták a törmeléket, kavicsokat, földet mindenfelé. :(

18:20 körül ettek virslit, bár nem valami sokat.
Mama hozott rántott csirkemellet a Corából, azt is megpróbáltam a gyerekeknek adni, kb fél szeletet ettek meg ketten. :(


20 óra után kezdtünk fürdetni. Nagyjából rendben ment minden, csak hajmosásnál volt Livike részéről hiszti, Levike nem is sírt, szépen befogta a szemét amíg letusoltam a haját, még nevetett is közben! :))

Livike elég hamar elaludt, mehetett is a helyére. Levike nem akart, majd csak 23 óra körül aludt el végre, persze vele együtt én is....

Nagyjából és tömören ennyi a mai nap, megyek is aludni..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)