2011. szeptember 15., csütörtök

Csütörtök

Éjjel minden rendben volt. Livike ébredt elsőnek 7 órakor, megkapta a tejet, majd Levike is ébredt 7:20 körül, tej, ébredezés...
A kőművesek ma sem jöttek, nem tudjuk miért, majd megtudjuk, remélhetőleg holnap már itt lesznek, bele kell húzni a bontásokba, szombaton itt lesz minden új ablak-ajtó, hétfőn építik be az asztalosok...
Ma délelőtt Papa és Apa először a garázsban pakoltak, hogy legyen hely a bútoroknak, majd 14 óra után megkezdődött bentről a szekrények és az ülőgarnitúra kipakolása, kihordása.
Ez egyébként sem egyszerű feladat, a két gyerkőc "segítségével" viszont nehezített pálya volt... Persze Ők ott akartak lenni mindenhol, nehogy már velem kint vagy épp idebent legyenek!

Délelőtt kint voltak, jött a Dédi Mama is, így én tudtam főzni.. Némi segítséggel marhanyakból gulyáslevest főztem.
A Dédi Mama 11:20 körül elment haza, majd a gyerekek 12:20 körül ettek pirított levest, a gulyás még nem volt készen akkor.
13:30 lehetett kb, amikor elaludtak idebent. Megkapták a tejet, majd kijöttem, hogy mindjárt jövök, nem is kellett visszajönnöm, mert hamar el is aludtak.
Mi épp meg tudtunk ebédelni, 14:40 körül Livike már ébredt is.
Levike 15:10 körül ébredt, mentünk is ki egyből.

A pakolás akkor még a dobozolásnál tartott, majd szekrény kihordás, stb következett. Mindez egészen 19 óráig eltartott!

Este bundáskenyeret csináltam, azt ették a gyerekek. Levike nagyon hisztis, nyűgös "Mamás" volt, egész délután ott sündörgött, este pedig nem akart fürdeni, bejönni, Mama után visított, így Mama visszajött, már félő volt, hogy akár hányásig műveli a hisztijét.. :((
Mama fürdette meg Őket, még Livikét is Neki kellett öltöztetnie, utána pedig Ő feküdt be közéjük, hogy aludjanak el. Livike el is aludt, Levike nem akart... Máskor simán megy, most nem. Órát nem néztem, de kb 21:40 lehetett, amikor végre elaludt, közben Mama meg tudott szökni, még én sem vettem észre, mert megszunnyadtam... :))
22:20 körül tudtam kijönni, addig mindig felébredt Levike, nem tudtam észrevétlenül felkelni mellőle.

Nagyjából ennyi mára, jövök amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)