2011. szeptember 21., szerda

Kedd utólagosan és szerda eddig

Nincs semmi baj, bár tegnap már azt hittem megőrülök a gyerekekkel délelőtt... Esett az eső, nem tudtak kint lenni, ez Nekik nagyon rossz. Este nem volt kedvem már írni, inkább már türelmem nem, a Facebookon játszottam, az sem úgy megy már, mint régen, felidegesített.. :)))

Tegnap beszorultunk a garázsba az eső idejére, Apa is csak 10:30-kor ért haza a városból, utána főzött, én meg néha már versenyt bőgtem a gyerekekkel, bár Ők inkább kinevettek....
13:30-körül próbáltuk Őket elaltatni, nem jött össze, Mama bejött, Nála nem kellett 20 perc, már aludtak....
Nem volt sok alvás, de délután legalább már kint lehetett lenni, nem esett az eső.
Tegnap nem dolgoztak a kőművesek, úgy volt, hogy délutánra jönnek, de akkor sem jöttek... nem baj, ma már itt vannak. :)

A gyerekek délután se voltak sokkal jobbak, de nagy nehezen eltelt a nap mégis.
Este Livike hamar elaludt, Levike 21:20 körül, de addig végig dumált, szokás szerint a film alatt, hogy véletlen se halljam...
Mivel Mamáék az irodában alszanak, amit csak egy ideiglenesen az ajtónyílásba betett régi ajtó választ el tőlünk, mindent lehet hallani, rosszabb, mint a panel lakásokban, szinte mintha egy helyiségben lennénk.
Miután Levike is elaludt, már gondolom jobban tudtak Mamáék is pihenni.

Hajnalban viszont Levike kért tejet, nem volt még 5 óra sem... Én nem mindig ugrok egyből, van, hogy visszaalszik, de most nem .Mama persze hallotta, már úgy volt, hogy átjön és ad Ő tejet szegény gyereknek.. :D Adtam persze én.. :)

7:10-kor Livike csinált ébresztőt, Levike is fent volt már, hamarosan jöttünk is ki, a kőművesek már itt voltak. Délelőtt nagyrészt Mamáéknál dolgoztak, majd jöttek hozzánk kialakítani végre a két ajtónyílást is....
A gyerekek most elég jók voltak, játszottak, nem volt sok gond velük.
Húslevest ettek és túrós tésztát, 13:30 óta alszanak kb, most is a garázsban, Mama altatta el Őket.

Ennyi eddig, este jövök, remélem lesz hozzá kedvem meg türelmem. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)