2011. szeptember 9., péntek

Péntek...

Nehéz napunk volt ma is. :(
Éjjel minden rendben volt, Levike kért tejet 5 órakor, közénk feküdt, majd aludt is 8:20-ig. Livike 8:05-kor kelt, én korábban valamivel... 7:40-kor arra, hogy Apa kiment.
Jó is, hogy időben elkészültem, mert mire Livike felkelt már rendben voltam, vittem is egyből a wc-re pisilni... öltöztünk, majd Levike is felkelt, Neki kicsit még könyörögni kellett, hogy öltözzünk, de egyszer csak készen lettünk! :)

A délelőtt elég nehezen telt. A kőművesek ma a szigetelést tették fel a terasz falára, ami ugye szúr, mert kőzetgyapot... itt nem lábatlankodhattak, viszont a szomszédban sem, ahogy Apa és Papa dolgoztak, a már kiásott csatorna árokból hordták át a földet meg hasonló dolgok... a kiskapu volt most nyitva, bár ha becsuktam, akkor is ki tudták nyitni és kiszöktek.
Livike egyszer úgy elszaladt, hogy komolyan megijedtem, baja lesz... egészen két kisutcányit szaladt, mire végre utolértem... A Dédi Mamát kereste.. mondtam, hogy Ő most otthon van, erre elkezdett szaladni arra, amerre menni szokott a Dédi.... :(
Párszor hisztisen kellett hazarángatnom Livikét, mert mindig átszökött a szomszédba, de ott is rosszalkodott, pakolt, nem volt el Papa mellett, nem élt az alkalommal, hogy kisvödörbe kisföld és hordják át hozzánk.... hordták, egész az utcafronti szoba ablak alá.....

Nehezen telt az idő, viszont vészesen... 11:30-kor még sehol sem álltam az ebéddel, a tegnap befűszerezett húst kellett volna kirántani...
Fejben már eldöntöttem, hogy lesz elősütött rántott csirkemell, az hamarabb meg van... a csirke meg majd meg lesz sütve este felé...

12 óra körül fogtam hozzá az elősütött csirkemell sütéséhez, előtte Mamáéknál is betettem egy adag oldalast és bőrös husit, mit ha tudunk, hogy van, nem kezdtünk volna tegnap bele a csirkébe, de azt sem lehetett már tovább tárolni úgy fűszeresen... így kaja most van bőven! :))

Evés után 13:40 körül aludt el Levike Mamánál, Livike itt nálunk! Ő nem akart bemenni, itt akart aludni! :))
Sajnos csak kb 40 percet aludtak, míg én elszaladtam a Sparba, már fel is keltek....
Arra jöttem be, hogy Livike áll az asztalon... nem volt szétpakolva semmi, de azért látva a szája szélén valami darabkákat, meg is kérdeztem, hogy mit evett a polcról... Mondta Livike, hogy menjek és megmutatja.. a szoba közepén ki volt borítva egy TicTac-os doboz... ki tudja mennyit evett már meg előbb..

Miután mindketten felébredtek, Mamával elvoltak a gyerekek javarészt... sétálni is voltak, csúszdáztak, fociztak, stb.
Ettünk is, majd 20 óra után fürdés következett.
Livike 21 órakor már aludt, Levike csak 22 óra körül aludt el...

Nagyjából ennyi lenne mára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)