2011. szeptember 27., kedd

Kedd

A mai nap sem volt egyszerű:(
Az éjjel viszonylag nyugodtan telt. Mama szerint nem annyira, Ő ugyebár hall minden kis nyikkanást is, amit mi esetleg nem. Na és nem is alszik vissza egykönnyen. :(
Reggel 7:10 körül volt ébresztő, elég jól indult a nap, 8 óra sem volt még, már kint voltunk az udvaron. Jönnek a hűvösebb idők, bodyra blúz, arra pulcsi és még mellény is kellett!
Ez persze fokozatosan "lekopott", ahogy melegedett az idő a délelőtt folyamán.

Ma megint sokat kellet kiabálnom, mert mindig rossz helyen voltak. Sóder, homok, mész! Utóbbit meg is kóstolta Levike.... legalább jött, hogy mossam le a száját, meg gondolom nem is volt jó íze... Itattunk tejet meg sok folyadékot, a ruhát lecseréltük, stb.
Komolyan attól tartok, hogy valami komoly baj éri még a gyerekeket amíg az építkezés folyik.. :(((

Ebédre milánói makaróni készült Apa segítségével. Ő mondta, hogy mikor mit kell bele tenni, mert bár sonkát és gombát hoztam a boltból, az üveges szószt elfelejtettem, így csináltunk házit. :))) Szerintem jobb lett, mint a bolti... és hamar megvan! :)
A gyerekek is azt ettek ebédre, sőt még uzsonnára is. :) Jól ették! :)

13 órakor volt fekvés, ma is Mama altatta Őket a garázsban. Kb 5 perc alatt el is aludtak mindketten. :)
Nem aludtak túl sokat, Livike már 14 óra előtt fent volt, Levike kb 20 perccel bírta tovább, Livike felébresztette minden igyekezetünk ellenére. :(
A délután nagy részében Mama volt a gyerekekkel, én takarítottam itt nálunk a folyosót, mert lett por és sitt bőven... Apa ma kivéste a konnektorok helyét, kiszedte a fürdőszoba ablakot, mert oda sima üveg megy majd csak a fény miatt, alakított a leendő gyerekszoba ajtónál is a falon, hogy be lehessen süllyeszteni oda az ott futó vezetékeket... meg ilyenek.

19 óra körül már épp be akartunk jönni, amikor Papa mondta, hogy menjünk mi is enni, mert Uncle Bens-t csináltak. Na jó... nem mondta senki, hogy az lesz, különben nem ettem volna meg pár perccel az előtt, hogy Papa szólt egy jó nagy szalámis szendvicset. :(
Átmentünk, ettünk.. Levike jobban ette, Livike kevésbé. Apa nem jött, mert épp akkor ette meg a gyerekeknek szánt tányér bolognait, majd ment fürdeni... elő is készített mindent, még a vizet is a gyerekeknek!

Nem néztem az órát, hogy mikor fürdettünk, nagyon hisztiztek mindketten, még Papa úgy jött át, hogy most akkor mivan.....
20 óra nem volt még, amikor készen lettünk és már ágyban voltak a gyerekek.

Az elalvás Livikének 21 óra körül jött össze, Levikének 21:40 körül.
Livike már vagy háromszor felsírt.....

Ennyi lenne nagyjából a nap, holnap is jövök, ha nem akkor utána... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)