2011. szeptember 2., péntek

Péntek

Éjjel megint volt jövés-menés, Livike feküdt mellettünk egy ideig, majd már reggel, 5:40 körül kért tejet is, azzal a saját ágyába feküdt be. Levike 7:45-kor ébredt, ez már jó, aludni úgysem lehet már tovább. :)

A kimenetelt húztam-halasztottam, ahogy csak bírtam! Kint eléggé sár volt és hűvös is, úgyhogy 9 óra körül mentünk csak ki.
Nem voltak valami jók egész nap, sőt..! Már Apa is a szökésen gondolkodott. :D
Ebédre sült oldalas volt krumplipürével, de nem lett kész a gyerekek ebédeléséig, így megmelegítettem a tegnapi rakott krumpli maradékot, azt ettük meg közösen a gyerekekkel. Javarészt én ettem, na és persze Levike, Livike pár falatkát evett csak. :( Bemenni és aludni még egyáltalán nem akartak, így végül megsült a hús is, megpróbálkoztam azzal, hátha jobban eszik. (Levike jól evett, rakottat is, sült husit is krumplival, majd később délután is evett husit és krumplit, majd este a Mamáékkal közös vacsorán is csipegetett.. :)

14 órakor tettem le Őket aludni. Sajnos csak Levike aludt el, Ő is kb egy órát aludt csak. :(
Valameddig sikerült még bent tartani a gyerekeket, de 16 óra előtt már kint voltunk az udvaron. A rosszalkodás továbbra is fő dolog volt számukra.

17:20 körül értek haza Mamáék. 18:30 körül ettünk közösen, Levike még csipegetett is tőlem, előtte úgyis már evett.
Nem írom a rosszalkodást, a soha szót nem fogadást és a többit. :(

Bent fürödtek Mamával a benti kádban, nem akartak kijönni. :(

19:50-re kész voltunk, Livike a saját ágyában szépen el is aludt, most nyöszörög már, lehet, hogy kell még majd tej Neki.
Levike 21:30 körül aludt el, végre nyugi van....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)