2011. május 29., vasárnap

Vasárnapi összefoglaló

Éjfélkor Apa kiment horgászni, 7 órakor jött haza. Valamennyit aludt kint is, de azért déltől bepótolta az éjszakát, 18 óráig aludt. :)
Mi a gyerekekkel rendesen aludtunk. Levike ébredt elsőnek 7:30-kor, majd hamarosan Livike is felébredt. Rendbe tettük Őket, 9:20-kor pedig már kint voltunk az udvaron.
Ma nem volt olyan meleg, sőt! Kellett a hosszú nadrág és a pulcsi is, a szél is fújt hol jobban, hol kevésbé.
A délelőtt javarészt azzal telt, hogy Livikét pátyolgattuk. A rosszaságának meglett az eredménye. Még idebent a kiságyában ugrált, mondtam, hogy hagyja abba, de csak csinálta, majd valahogy rosszul léphetett, vagy nem tudni mi lett, de nagyon fájlalta a jobb lábát, nem is nagyon tudott ráállni. Kint is úgy járkáltunk, hogy fogni kellett a kezét, mert egyébként 2-3 lépés után csuklott össze, mondta, hogy fáj... :(
Nem dagadt meg, időközönként néztük, és bár jobb lett volna, ha pihen vele egy-két órát, azért mégis ráállt, járkált, percekig ült csak meg a széken. Sokat kellett karban hurcolni, szóval így telt a délelőttünk...
Délre már egész virgoncul ment, a kedve addig sem volt rossz, csak fura volt, hogy nem rohan, csak sétál, meg még azt sem. Estére már semmi baja nem volt, úgy szaladgált, mint régen, bár azért óvatosságra intettük mindig, mert azért csak nem volt még az igazi. :(

Délre már megebédeltek, húslevest ettek ma is, előtte majdnem folyamatosan ettek sült húst, piskóta tallért, jó reggelt kekszet, ittak kubut és teát is. Mégis elég jó mennyiségű levest sikerült megenniük. :)
Nem akartunk addig bejönni, amíg nem érnek haza Mamáék... Délig volt ma a veterános túra záró része, a Kossuth-téri kiállítás.
Azt eddig is tudtuk, hogy Mama majd az egyik résztvevővel megy fel Pestre az edzőtáborba, de azt nem gondoltuk, hogy már haza sem jön előtte. Hát így esett, hogy még csak el sem tudtunk köszönni, tegnap este amikor mentek vissza a vacsorára csak futólag köszöntünk, hogy majd még úgyis találkozunk. A gyerekeknek - és lehet, hogy Mamának is - talán jobb volt így, hogy nem búcsúzkodtak, na meg egy bőgést így én is megúsztam. :( Csak azért rossz volt így...
Jövő hét pénteken jön haza. A gyerekek már ma is keresték, de szerintem majd holnap fogják jobban. A Papa-hiányukat is pótolták, este felé rajta lógtak mindketten. :)))

13:30-kor jöttünk be, előtte még kint járkáltak, de addigra már álmosnak tűntek.
Levike egyáltalán nem aludt el, Livike is csak 15:30-kor. 17:10-ig aludt, azért is nem alszik szerintem még most sem. Levikének nem kellett 5 perc fürdés után, már aludt is!
Levikét 16:20-kor kivittem, egyedül Ő is nagyon szépen eljátszott, amikor Livike is felkelt és kivittem, akkor már kezdték a rosszaságaikat megint. :((
18 óra után jött ki Apa is, majd Papa is 19 óra körül, egészen 20 óráig kint voltunk, utána egyből jöttünk is fürdeni.

Itt tartunk most, Livike épp itt áll mellettem, nem akar aludni, hiába van bent Apa is. Be kell menjek szerintem, hátha hamarabb elalszik.
Apa elvileg még hétfőn-kedden szabad lesz, utána majd meglátjuk. Jó is lesz, egyedül nehezen bírok a gyerekekkel. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)