2011. május 13., péntek

Péntek

A tegnap este emailben írt bejegyzésem valamikor ma kora este jelent meg, tegnapi dátummal. :) Nem tudom mit ügyködtek, de az a lényeg, hogy most már működik újra a blogszerkesztés. :)

Éjjel minden rendben volt, Livike vándorolt, többször is összeszedtem a szőnyegről.
Apa 6-ra ment dolgozni, majd hamarosan újra itthon volt, mert kiderült, hogy tízre kellett volna menni, csak nem jól mondták a telefonba....
A gyerekekkel minden rendben volt, Livike 8:15-kor ébredt, Levike kb 10 perccel később.

10:30-kor már mentünk is ki az udvarra, nem nagyon bírtam már Velük idebent.
Kint elég jól eltelt az idő, ebédelni nem akartak se kint, se bent, teát és kubut viszont elég sokat ittak, ettek sajtos kiflit is előtte. szóval nem éhgyomorral mentek aludni.

13 órakor kapták meg a tejet, Levike 13:30 körül aludt el, Livike pedig egy óra múlva. Ő már fent volt 15:20 körül, Levike csak 16:10 körül ébredt fel.
Gondolom ezért is nem aludt el egészen 23:20-ig, de még most is necces a helyzet... legalább már ki tudtam jönni, mert eddig ott kellett feküdnöm mióta kész lettünk a fürdetéssel.

Délután Livike megette az ebédet, Levike csak pár kanállal evett, majd ettek mandarint, sajtos kiflit, sonkát, sajtot, sült krumplit, ittak teát, szinte 17:30-tól folyamatosan ettek odakint. :) Kb akkor mentünk ki újra, egészen 19:20-ig kint is voltunk.

A fürdést 20:10-kor kezdtük Mamával, minden rendben volt.
Livike sem aludt el egyből, 21:30 körül bekéredzkedett az ágyába, ott el is aludt.
Levike viszont nem akart aludni, virgonc volt nagyon, 23:20-kor nyugodott le annyira, hogy ki tudtam jönni, majd hamarosan el is aludt, már a helyén van Ő is.
Apa 23:35-kor ért haza, rendezvény volt, ami elhúzódott.

Ennyi lenne mára, holnap jövök, ahogy tudok. Ja, meg ha egyáltalán tudok és nem lesz megint hiba a blogszolgáltatónál. :) Akkor is megírom úgy, mint tegnap, aztán majd megjelenik ahogy engedik. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)