2011. május 2., hétfő

Hétfő

Éjjel Livike jött egy kicsit mellém, majd észre sem vettem, de lefeküdt a macira, csak akkor láttam, amikor 3 órakor Levike sírt fel, kereste Livit! Helyére tettem a lányt, Levike is megnyugodott, úgyhogy utána már nem volt semmi mozgolódás, aludtunk.
Apa 8 órakor kelt, én 10 perccel utána..
A gyerekek pedig 9:15-kor ébredtek! :)
Gyorsan rendbe tettük Őket, majd Apa indult is dolgozni, 10-re ment ma is.

Kint eléggé sáros volt még ma is a terület, ami nem betonos, úgyhogy egyedül nem mertem vállalkozni a gyerekek kinti felügyeletére.
Mamáék a városban intézkedtek 10 óra utántól, délben értek haza, úgyhogy csak utána mentünk ki. Papa is itthon volt, hárman is nehezen bírtunk a gyerekekkel, enni sem akartak, csak turkálták a kaját. :(

13:30 körül jöttünk be és már mehettek is aludni a placcra a tejcsivel.
Csend volt egy fél óráig kb, utána se zajongtak, de nem aludtak el...
Egyszer arra jöttem be, hogy Levi Livike hátán ül és lovagol. A Lány először sírdogálósra fogta, majd kacagott... azért persze leszedtem Róla Levikét, ne nyomja már agyon... :))
Alvás továbbra sem volt, pedig repeta tejet is kaptak.
15:30 körül elmentem a kisboltba, amikor visszajöttem, még mindig nem aludtak. Nem kellett itt lennie Mamának, bár a bébiőr valamiért nem akart működni, - kiderült, hogy nem érintkezett rendesen a zsinór a vevő részen... - de ha nagy visítás, ordítás lett volna amíg nem vagyok itt, tuti meg lehet hallani odabent a nyitott ajtón át. :)

Mamáék 17 órakor elmentek Veterános taggyűlésre, ha jól hallottam akkor most jöttek, de nem biztos...
A lényeg, hogy a délután és az este totál az enyém volt, tulajdonképpen nem volt sok gond a gyerekekkel, pedig féltem, hogy nagyon nehéz lesz Velük, mivel egy percet nem aludtak délután!

Ettek almát, sajtos kiflit, párizsit, sajtot, joghurtot, ittak teát, szóval gondolom nem maradtak éhesek estére. :)
19 óra körül rászántam magam a porszívózásra, pedig ilyenkor nem szeretem csinálni, ha nincs aki a gyerekek figyelmét elterelje - és idebent vannak, mert ha délelőtt csinálom levegőzés idején, akkor nincs gond. - meg is lett az eredménye: háromszor annyi ideig tartott, 1000-szer annyi idegeskedéssel....! Zsinór húzogatás, porszívó tologatás, de véletlen sem arra, amerre kellett volna, cső alatt bujkálás, szóval nem volt egyszerű, de megcsináltam. :(

A fürdést 19:40-kor kezdtük. Nem nagyon akartak jönni, de nem volt sok választásuk, hisz' csak én voltam most itt. :D
Minden rendben ment. Livike még szeretett volna pancsolni, mondogatta is, hogy "fü, fü", tehát fürdeni... amikor kivettem, hogy most már törölközni kell. :)
(Mikor mondják már ki a teljes szavakat??:) )
Levike se nagyon akart kijönni, a kukiját sem engedte a vízben megcsinálni, de törölközésnél már sikerült, úgyhogy ez is megvan. :)
20:05-re lettünk készen, meg is ágyaztam, elpakoltam. Levike a mi ágyunkon van, Livike a helyén.
Még nem alszanak, cuppognak a tejen, remélem hogy hamarosan alvás lesz és nem randalírozás, vetkőzés, stb, mint tegnap.
Ha mégsem, majd megírom holnap, hogy mi volt még. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)