2011. május 18., szerda

Szerdai összefoglaló

Próbálom röviden. :)
Éjjel minden rendben volt, Levike ébredt 4:30-kor, tejet kért, amin nem csodálkozom, mert este alig volt híja mindkét cumisüveg tejnek. Livike is felébredt, bár szendergett, de azért Neki is hoztam egy keveset, mert utána úgyis kért volna még. :) Levike közöttünk maradt, nem akart elaludni, még a pelusát is megnéztem, nincs-e betojva, de csak pisi volt sok, így azt kivettem. Ettől függetlenül reggel is tele volt a pelusa. :) 6:30-kor is kapott még 120 ml-t, hogy nyerjünk még egy kis időt magunknak, így azt is megette, vissza is aludt. Livike vándorolt egy sort, egyszer az ágyunk alól szedtem ki, majd mikor Apa felkelt 7 óra után, már feljött a nagy ágyra Ő is.
Levike ébredt reggel elsőnek, 8:15 volt kb, egyből ment is ki, alig tudtam felöltözni, készíteni a tejet, stb...
Livike is felébredt, rendbe tettük Őket és kezdődhetett a nap!

Apa 10-re ment dolgozni, a héten majd holnap és pénteken lesz szabad, utána megint dolgozik. Szombaton ráadásul reggel 6-tól este 11-ig kb... Jó hosszú lesz!
Még délelőtt sikerült a gyerekeknek kioldaniuk a rögtönzött gyerekzárat a konyhaszekrényen, ami egyébként egy sima spárga volt, azzal kötöztem be az ajtó fogantyúját a fiókéval.. szóval nem egy tuti megoldás.. Ha jobban bekötöm, akkor meg én sem tudom kioldani, az meg azért pocséklás lenne, hogy mindig másik madzagot kössek fel...
Szóval.. a szekrény aljában aztán van minden! Ebből Ők kiszedték a konzerveket, a bébiételeket, tarhonyát, egyéb tésztákat, csokit, ami hasonló a kinder csokihoz, de nem az, csak olyasmi...
Jövök be, az előbb említett dolgok egymás tetejére (!) állítva bent a szobában az éjjeliszekrényen, a gyerekek kezében annyi csoki amit csak belefér... a szájukban is, de ahogy néztem sok híja nem volt, a többit pedig elkoboztam.. :D Ez persze nem tetszett Nekik, de azért ez így nem járja, hogy ennyire önkiszolgálók legyenek, főleg nem édességből!
Namost.. ott hüledeztem, hogy HA az üveges bébiétel eltört volna akár addig, amíg beviszik, vagy utána amikor egymásra tették....! Ha bent vagyok akkor szerintem tuti lett volna baleset, így meg szép nyugisan dolgoztak, minden baj nélkül!
Szerencsére a tésztákat sem szórták ki, pedig volt közte olyan is, amin csak gumi volt, mert már fel volt bontva. :)
Ezekről kép is készült, de még nem töltöttem le.. majd teszek fel, szerintem lesznek még ilyen "érdekes" szituációk! :))

A mai ebédjük a lefagyasztott csirkecomb-pörkölt volt, főztem hozzá tésztát.
10:40 körül már mentünk is ki az udvarra, majd még dél sem volt, már ebédeltek, mert Mama elkezdett adni tejfölös kenyeret, amit jól ettek, így mondtam, hogy ennyi erővel már akár ebédelhetnének is, mert utána nem fognak.
Ettek is, Livike inkább a tésztát, Levike a húst. A végén még megettek egy kis tálka üres tésztát is. :)
13:30 körül jöttünk be, persze megint nem aludtak el...

14:30-kor Mama bejött, én pedig mentem a Sparba meg a kisboltba.
A gyerekeket végül sikerült elaltatnia, Levike 15:05-kor, Livike 10 perccel később aludt el.
Levike ébredt elsőnek, 16:30 volt, addig be sem jöttem, hogy nehogy arra keljenek fel, hogy nyikorog az ajtó.
Livike is ébredt hamarosan, egyből Levit kereste, mert Őt kivittük, ahogy felébredt.
Innentől kezdve 19:40-ig kint voltunk! :)
Ettek banánt, almát, majd 18:30 körül bundás zsömlét is, két és fél db zsömle volt még tegnapelőttről, azt csináltam meg, majdnem mindet meg is ették, még Levike is jól evett, pedig régebben Ő nem szerette ezt az ételt.

Miután bejöttünk még volt egy kis játék Mamával, én pakoltam, készülődtem a fürdéshez.
20:15-kor kezdtük, Livike ma már nem akart velem fürdeni, így Mama fürdette, Levikét viszont én. :)
Mindketten a mi ágyunkon kezdték az estét, Livike 21:30 körül aludt el, végig ott kellett feküdnöm, de azért aranyos volt, amikor szépen kihozta a cumisüvegjét, mert már elfogyott a tej, majd visszafeküdt. :) Pár perc múlva persze kért még, így kijöttem, egyből mindketten jöttek utánam. :)
Visszamentünk, Livike hamarosan elaludt a hasamon fekve, le is tettem az ágyába.
Levike 22:20 körül aludt el, Apa ahogy hazaért, akkor tudtam kijönni. Most már nyugalom van, remélem marad is!

Mégis letöltöttem a képeket, eleve nem csináltam sokat, csak az "építmény" képe lett éles, amin Levike is rajta van csokival a kezében az totál homály lett, amin Livike is rajta van, ott meg fura arcot vág, úgyhogy marad ez az egy:


Igen, a fal össze van firkálva színes ceruzákkal, már nem mostani, csak még nem töröltem le...

Ennyi lenne mára, holnap jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)