2011. május 12., csütörtök

Csütörtöki összefoglaló...

Jelenleg a blogger nem elérhető, magyarul nem tudok bejegyzést írni, még belépni sem, azt írják, dolgoznak a hibán.  Úgyhogy e-mailen keresztül próbálom elküldeni a bejegyzést.
Nem tudom ez mikor fog megjelenni, majd meglátjuk. :)

A tegnap estéhez még annyit tennék hozzá, hogy Levike 23 óra körül sírva ébredt, annyira, hogy kb negyed óra alatt tudtam valahogy megnyugtatni. Nem tudom mi volt a baj, mert bármit kérdeztem, nem volt pozitív válasza, már egyáltalán miután hajlandó volt kommunikálni az ordításon kívül, amit vagy 10 percig művel. Ütött, vágott, csípett, majd' kiugrott a kezemből, szóval eléggé ijesztő volt, de szerencsére utána szépen megnyugodott, visszaaludt, reggelig semmi gond nem volt!
Livike is felébredt közvetlen azután, hogy Levike elaludt, de Ő hamar vissza is aludt. Éjjel nem vándorolt, minden rendben volt.

Levike ébredt elsőnek reggel 8:05-kor, Livike 8:25-kor követte a példáját, én a kettő között keltem fel valamikor. :)
A napunk viszonylag jól telt.
10:40 körül mentünk ki az udvarra, hamarosan Mama indult Pestre edzésre, úgyhogy ha nem akartuk, hogy hiszti legyen amiatt, hogy kijön, meglátják a gyerekek de utána megy is, így becsaltuk Őket a garázsba, ahonnan normál esetben mindig csak kifelé küldjük Őket, ha belógnának, mert sok a nem gyerekeknek való dolog ott. Most csak néztek, hogy nem hogy nem küldjük ki, de még be is hívjuk Őket. :) Na igen, kb 1 percre, utána kaptak mindketten egy-egy veszélytelen dolgot, amivel ki tudtunk menni utána hiszti nélkül. :)

Ebédre ma krumplis tészta volt, kicsit aggódtam, hogy ha a gyerekek nem eszik meg, akkor mit fognak enni, mert üveges kaja ugyan van, de rizst nem főztem.... Szerencsére jól ették, bár az én tányéromból jobban esett, mit a sajátjukból. :) Nem baj, ettek, ez a lényeg!
14 óra előtt jöttünk be, gondoltam addigra már jól kifáradtak, majd hamar elalszanak, sőt nem hogy hamar, mert mostanában nem az a kérdés, hanem az, hogy egyáltalán ALSZANAK-e. :)
Levike 14:20 körül már szépen aludt is, Livike csak 15:30 körül tudott elaludni. Papa befeküdt velük, mert címe már nem volt, 16 órára viszont veterános kisgyűlés volt megbeszélve, addig pihent Ő is egyet. :))

16:20 körül indultam a posta-Spar-kisbolt körutamra, 17 órára értem haza.
A gyerekek Apa szerint nem sokkal az után fel is ébredtek, ahogy én elindultam. Nem is baj, főleg Levike aludt elég sokat, de Livike is pihent legalább.
Ettek almát, sajtos kiflit, na persze a folyadékpótlás is megvolt ma bőven, kubu hígítva, később tea, és még egy kis víz formájában is. :)

A mai második levegőzést 18:15-kor kezdtük meg, amíg a kisgyűlést kint az udvaron tartották, addig nem akartam a gyerekeket kiengedni, mert akkor úgyis Papán lógtak volna, nem tudták volna a dolgaikat normálisan megbeszélni.
19:45-kor jöttünk be. :) Mama is itthon volt már, szinte végig kint volt Ő is a gyerekekkel. :)

A fürdést 20:15-kor kezdtük. Rendben volt minden.
Elaludni nem nagyon akartak, megint ott kellett lenni folyamatosan egyikőnknek, mert különben ment a visítás. :(
Livike 21:30 körül aludt el, Levike 22 óra után. Már a helyén van Ő is, remélem nem lesz már ébredés reggelig!
Apa holnap 6-ra megy dolgozni, remélem jók lesznek a gyerekek! :)))

Ennyi lenne mára, elvileg most 23:35 van és még csütörtök, nem tudom mikor fog megjelenni a blogban ez a bejegyzés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)