2012. január 29., vasárnap

Vasárnap eddig

Éjjel minden rendben volt, Levike 5 óra körül jött közénk, kért tejet, majd aludt tovább, előtte sem, utána sem volt fent 6:35-ig. :) Livike is elég jól aludt, még 1 óra körül egyszer köhögött, felült, sírt, de nem hányt szerencsére. Utána már aludt nyugodtan, legalábbis én nem hallottam, hogy lett volna fent, pedig mindig meghallom. :)
6:35-kor azt hiszem kevesen nem vették volna észre, hogy felébredt a Kisasszony, ugyanis azzal kezdte, hogy "fel ébi, megyünk bölcsibe?" és egyúttal felkapcsolta mindkét villanyt a szobában. :D (az ágya végére felállva eléri a kapcsolót... ) Mondtam, hogy nem, ma nem megyünk,  - mondjuk necces a holnap és a jövő hét is, ha így haladnak... -, de ha mennénk, akkor is lenne még 10 perc addig, amikor kelni szoktunk. :) Nem nagyon hatotta meg a dolog, nem feküdt vissza, bekapcsolta a tévét, kitúrta Levit a mi ágyunkból, Apát is próbálta, csak Vele azért nehezebb dolga volt...:D
Ha már így volt, nekem mindenképp kelnem kellett. Livike kakaót kért, majd kihozta Levike tejét is, hogy már "biztos nem jó, csinálj másikat". Mondtam, hogy jó még az, - megnéztem - vigye csak vissza, mert már sír utána Levike... :)
Teát, kávét főztem, felöltöztem, stb...kezdődhetett a nap.

7:30 körül már öltöztünk, utána orrszívás, reggelire rántottát ettek, majd kezdhettük elölről az orrszívást... A lényeg, hogy még náthásak, szerintem holnap így nem tudjuk vinni Őket bölcsibe... :( Láz eddig nem volt, de még ezután jön az este, és a láz ugye akkor jön jobban elő.

Voltam a Sparban, majd elég gyorsan telt az idő, csináltunk pogácsát, szerencsére Mama előbb lett kész az Uncle Bens-szel, mint mi a pogácsával, így ettek abból is, bár már elég álmosak voltak...

14:40-kor még nem aludtak... én már kezdtem feladni, hogy ha eddig nem, akkor már ne is...
Bejött Papa, mert hallotta, hogy kiabáltam.... Neki pár perc alatt szót fogadtak, elaludtak! :)
16 óra előtt Livike felült, nem sírt, szerintem felébredt a Levike köhögésére, amire Levike saját maga nem. Odaültem Livike mellé, erre az ölembe feküdt és ott aludt tovább... ott ültem-feküdtem fél órát, majd kijöttem, mert nekem is köhögni kellett....
Még alszanak... Most persze jó, mert nyugi van, de mi lesz este? Mikor alszanak el? 
Majd meglátjuk...
Megyek, mert vasalni is kellene már nagyon, de nincs kedvem....
A net szakadozik valamiért, úgyhogy megint emailről írok, nem akartam megkockáztatni, hogy a blog szerkesztőben írjak utána meg elszáll félúton.. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)