2012. január 12., csütörtök

Csütörtök

Miután megírtam az előző bejegyzést még neteztem kicsit, úgy voltam vele, legyen egy nap, amikor nem nagyon csinálok semmit, jó volt kicsit egyedül lenni.
Azért egy paprikáskrumplit megfőztem, nokedlit külön főztem hozzá, hogy több legyen, holnapra jó lesz tojásos nokedlinek a maradék. :)

A gyerekekért 15 órára mentünk Mamával, teljesen le voltak izzadva, de a Kati gondozónő elmondása szerint rohangáltak, épp előtte ültette már le Őket, ahogy megérkeztünk.
Jól ettek, csak az uzsonnát nem nagyon, pedig tejbegríz volt. Pont azt nem? (Amikor az iskolai menzán is az volt a legfinomabb kaja?:D) Itthon nem sokszor kaptak még, de akkor megették... Na majd csinálok hamarosan, hátha megszokják. :)
Aludtak is, nem tudom mennyit, mert azt nem mondta.
Levikének megmérték a hőjét, mert melegnek találták, de 36,9 °C volt, ami ugye már majdnem 37 °C. :(
Hazasétáltunk, jó idő volt ma nagyon, ennek ellenére nem mentek ki! :( A sószobában voltak ma is meg tegnap is. Nem tudom, hogy ott hideg van-e vagy milyen, mindenesetre estére már fájlalta Levike a fülét - Livike múlt éjjel... - és nyűgös is volt nagyon. Mama szerint jön a hó és a nagy hidegfront, azért is lehetett ilyen nyüszi, bújós, semmitnemakarós csak Mamát...

A paprikáskrumpli nem nagyon ment, valamennyit ettek, de az nem sok volt. :(
Kekszet, Dörmi macit és ilyesmiket kértek, most mit csináljunk? Ha az kell, azt kaptak... Itták a teát és a kubut (pontosabban Cappy Ice Fruit, csak a gyerekeknek az is Kubu, sőt a Mama kubuja, mert legelőször Mama adott olyat, azóta mindegy ki hozta, Mama kubuja..:D)

Mama nagyrészt itt volt estig, egyszer ment ki, de akkor nézték a Mr. Beant DVD-n, ahogy annak vége lett máris jött a nagy sírás-rívás, hol van Mama, vigasztalhatatlan volt Levike. Gondolom Mama ezt hallotta és jött is, pedig lett volna dolga. Még csak 17:30 volt, lassan telt az idő. :(
Álmos is volt Levike, 18 órakor már majd' elaludt, de csak ki tudtuk húzni 19 óráig a fürdést. :)
Papa is átjött, át kellett jönnie, mert Levike valahonnan úgy gondolta, hogy Papa bejött és emiatt gyorsan ideszaladt az ajtóhoz, persze nem volt ott Papa, na akkor megint egy világ dőlt össze a csalódás miatt, át kellett hívni Papát.
A fürdésnél is segítkezett Papa, Levikét megtörölte, de már én öltöztettem. Livikét Mama rendezte.
Nem volt még 20 óra, amikor már aludtak. :)
Levike az előbb volt fent, nem igazán tudom mit akart, mert mire beértem, kicsit simogattam már vissza aludt. Nem meleg a homloka, mondjuk megkapták mindketten a Nurofent még 18:30-kor. Levike akkor nagyon fájlalta a fülét. :( Livikének megelőzésként adtam, mert tegnap is éjjel jött rá. Bízom benne, hogy nem kell több, nem vagyok én híve a gyógyszereknek, de azt sem szeretem, ha szenvednek. :(
Mama azt mondta, szerinte ne menjünk holnap bölcsibe.
Nem tudom.. Mi van, ha reggel semmi bajuk? Meglátjuk, hogy ébrednek, Ha inkább aludnának akkor nem megyünk, de akkor meg egész nap lesz nagyon nehéz Velük....
Persze ha betegebbek lesznek, vagy csak így is, mint most este, akkor nem megyünk, de ezt nem akarom megmondani majd a telefonba, mert akkor mehetek az orvoshoz igazolásért.. Na jó, nem találgatok, holnap minden kiderül.

Ennyi lenne mára, jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)