2012. január 20., péntek

Péntek folytatás

Jöttem, mert Mama altatta a gyerekeket. :)
14:40 körül már hazafelé tartottunk a bölcsiből, mivel Mama sietett így autóval jöttünk, pedig gyalogolhattunk is volna, mert elég jó idő volt. Csak ugye én nem vállaltam be egyedül a két gyerkőcöt... :(
A bölcsiben minden rendben volt, ettek, aludtak, játszottak, elvoltak.
A Teca gondozónő ma is megjegyezte, hogy Levike milyen aranyos, aztán gyorsan javította is magát, hogy Livike is aranyos meg minden, csak Ő több figyelmet igényel. Magyarul rossz, mint a sz..., csak nem így mondta... :D Sokszor rá kell szólni, de ez itthon is így van, és akkor még Tecának szerencséje is van, mert előbb-utóbb azért csak hallgat Rá, nem úgy mint pl rám. Jövő héten már Ő lesz reggel, talán jobban bemegy majd Livike is, jön a két nap szünet, bízom benne, hogy majd elfelejti ezt a két napos reggeli "sztrájkot". (bár Levike sem felejtette el a "téli szünet" alatt, úgyhogy sok jóra ne számítsak szerintem...)
A létszámról annyit, hogy nap közben azért csak mennek még páran, gondolom akik nem reggeliznek, mert délutánra mindig csomó kabát-csizma van, tehát nem 12-en vannak mégsem. Remélem lecsengett a betegség és megúsztuk! Eddig nincs jele, hogy elkapták volna, de ki tudja mennyi ideig lappang. :(

Itthon Mama éppcsak betette a gyerekeket az ajtón és már rohant is.
Levetkőztünk, átöltöztünk, ettek sajtos kiflit és vaníliás pudingot is - egyedül, kiskanállal, asztalnál ülve! - , majd játszottunk, hangos zenére táncoltunk, hogy ne fázzunk, a kazánt még nem akartam bekapcsolni, jó nekünk a 18 fok is beöltözve, táncolva, nem fáztunk. :)
Kint sem volt ma hideg, így 16:30 körül elég volt bekapcsolni a fűtést, fürdésre 21,5 fok lett, este 11-ig "gyúr" a 22,5 fokra, de úgysem éri el... :) Nem baj, most nem fázom.... az vigasztal mindig, hogy Mamáéknál még ennyi sincs, ha Ők kibírják akkor mi is.

Mama 17 óra körül ért haza, a gyerekek is akkor kezdtek nagyon beindulni, rosszak lenni, egymást ütötték meg már engem is, 17:40 körül jött le Mama, addig enni próbált meg gondolom intézte a dolgait...
Így már könnyebb volt, Mamára hallgatnak, bár Livike nem elsőre, de azért megcsinálja vagy épp abbahagyja amit kell...

Papa is volt lent kicsit, a fürdést majdnem 20 órakor kezdtük, de nem baj, hátha reggel tovább alszanak a gyerekek.. (tuti nem!:D)
Mama altatott, Levike végül a mi ágyunkon aludt el, mert folyton az "át kell menni" szöveget mondta Mamának, ami most arra vonatkozott - szerintem - , hogy át kell menni Hozzájuk. :) Végül a nagy ágyon aludt el. Nem baj, csak tudjam majd letenni anélkül hogy felébredne vagy nekem kellene mellé feküdnöm.

20:50 körül tudott Mama kimenni, azóta még nyugi van, de várható, hogy ébredések, felsírások lesznek, mondjuk a tegnap este elég jó volt, ha én 1:30-ig - és utána is - tudtam aludni akkor biztos nem voltak fent közben. :D

Ennyi lenne mára, holnap jövök, ha tudok, bár este már én altatok... :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)