2012. január 21., szombat

Szombati összefoglaló

Röviden? Rééém rosszak. :)
De tényleg...
Reggeltől estig csak a rohangálás, az egymást kergetés, ütés, hergelés, velünk ellenkezés ment... Viszont jól ebédeltek. Délután csak Livike aludt alig fél órát, Levike semmit....
Vártam már, hogy este legyen és nyugalom végre. Lett. A lefáradás és nem alvás miatt este már Levike a fürdést alig bírta ki, olyan álmos volt, hamar el is aludtak mindketten, Mama altatott, bár sokat nem kellett, nem volt 5 perc és már jött is ki. :)

Kicsit bővebben:
Éjjel minden rendben volt, azt hiszem megint 3 és 5 óra körül volt egy utam tejért, de utána még aludtunk. Mindenki a saját ágyában! :)
Levike 7:05-kor jött, hogy kér tejet és Ő már felébredt, persze Livike is. Számomra itt ért véget az éjjel, kezdődött a nap. El tudtam volna még képzelni egy kis lustálkodást, netalán alvást is, de ez ugye a gyerekek mellett nem kivitelezhető. Itt nincs hétvége, nincs ünnep.. :)

Reggelire bundás kenyér volt, Livike evett többet, viszont Levike még 11 óra körül is bevágott egy fél szeletet két rohangálás közben...
Már délelőtt is nehéz volt Velük.. ez a nap folyamán nem változott szinte semmit.

11 óra után nem sokkal kimentünk az utcára sétálni, jó idő volt ma nagyon, legalábbis bentről nézve. Kint már nem annyira, bár azért nem panaszkodhatunk, nem röpködtek a mínuszok, szépen sütött a nap. Bent a sok ablaknak - és napsütésnek - köszönhetően végig 19 fok fölött volt a hőmérséklet, reggel kikapcsoltam a kazánt és csak du. 5-kor kapcsoltam be. Holnap, ha igaz amit mondanak, már nem lesz ilyen szerencsénk, jön a hideg, az eső, havas eső, borús idő, biztos kell majd nap közben is fűteni.

Fél órát voltunk kint, jönni kellett be megnézni a húst a sütőben, meg már nem is nagyon akartak úgy sétálni, ahogy mi, mentek volna minden felé, amit ugye nem akartunk... :)
Bejöttünk, még volt a húsnak egy kis ideje sülni, főztem rizst köretnek, tettem bele egy borsó-bébirépa konzervet meg egy kis vegetát és meg is volt a hús mellé a köret. :)
Nagyon jól ették mindketten, kétszer kellett szedni, már azt gondoltam sok is lesz hirtelen, de szerencsére minden bent is maradt. :))

13:30 körül jutottunk el oda, hogy most már akkor aludni kellene.
Livike még csak le is feküdt, de Levike nem, így Livike is felkelt, végül Ő 14 órakor elaludt, de Levike még akkor sem és 14:30-kor addig piszkálódott, hogy csak felébresztette Livikét is. Ő nem aludt semmit, addig sem, utána sem, 15 órakor már fel is adtam a dolgot, ha addig nem akart aludni már ne is aludjon....
Nem is akart!
18:30 körül lett csak álmos... :)
Végig ment a rohangálás, verekedés, ha az egyikőjük nyugton lett volna, a másik tuti ment piszkálódni, kezdeményezni a harcot... :( Nem fogadtak szót, de nem csak nekem nem, Apának sem. :(

18 óra körül jöttek le Mamáék, Apa közben csinált csokis szuflét, vagy hogy is kell ezt írni.. souffle? Mindegy... Sok étcsoki, margarin, tojás, levesebb liszt, cukor kell hozzá, muffin sütőben lett megsütve, elvileg úgy az igazi, ha a közepe még lágy, de a széle már megsült. Volt benne ilyen is, olyan is. :) A gyerekek is ettek belőle valamennyit még 19 órakor... :)

Hamarosan fürdettünk is, Mama végül maradt fürdésre és altatni is, pedig ki akart menni előbb, csak Levikétől nem tudott. :)
20 órakor már aludtak, rendben ment minden.
Livike már vagy kétszer felsírt, de mindig vissza is aludt.
Azt hiszem lassan megyek majd én is aludni, hátha holnap még 7 óráig sem hagynak.

.
.
.
Livike megint fent van, még nem aludt vissza, sírt, vergődött, szerintem az egész napos stressz most jön ki rajta, álmodja a Levivel való verekedéseket, vagy nem tudom. :(
Megyek is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)