2011. október 31., hétfő

Hétfői összefoglaló

A napunk elég jól telt, most este felé voltak már eléggé szófogadatlanok a gyerekek, dehát "gyerekek", ezt szokta mindenki mondani, amikor nyavalygok, hogy ilyenek, meg olyanok, stb.... :)

10 óra körül elszaladtam a Sparba, 10:45-kor jöttem haza, addigra már elég jó idő volt, így gyorsan fel is öltöztünk és mentünk kifelé az udvarra. :)
12:30 körül jöttünk be. Ebédre ma is húsleves volt mindenfélével, majd ettek egy kis somlóit is, persze reggeliztek is bőven, nagyon nem is voltak éhesek, a végén már csak turkáltak. :(

13:15 körül tettem le Őket aludni, de most nem volt rádió és simán alvás, mert Apa is bent feküdt és nem kapcsolta ki a tévét..... Livike hamar elaludt, de kb csak fél órányit, utána felébredt és nem is aludt vissza már. Levike váltotta, Ő akkor aludt el, amikor Livike felébredt. Kb háromnegyed órát aludt, tehát egyikőjük sem vitte túlzásba a délutáni alvást.

A délutánt megint végig ették, még pilótakekszet is adott Apa, pedig azt nem is a gyerekeknek hoztam, elég édesség Nekik a túrórudi meg mikormi... :(
Főztem ki egy jóadag tésztát, mert már nem tudtam mit egyek...
Sajtos-tejfölös tésztát raktam össze két nagy tányérral, abból szerintem egyel a gyerekek ettek meg.. :)))
Apa mákos tésztát evett, azt csak megkóstolták, de nem kérték, inkább ették továbbra is a másikat. :) Sok teát is ittak egész nap, de ezt nem is írom, mindig kapnak valami folyadékot. :) Később még Apával megint ettek szalámit, kenyeret, stb.. Apa gyakran eszik főleg délután és este felé, ilyenkor mindig ott sertepertélnek a gyerekek is, ami ízlik azt eszik. :)))

A fürdést 20 óra körül kezdtük, nem is volt még annyi....
Minden rendben ment. :)
Mindketten a mi ágyunkon aludtak el, de viszonylag hamar. nem volt még 21 óra, már aludtak. Mindjárt le is teszem Őket a helyükre, ott csak kényelmesebb. :)

Ennyi lenne mára...jövök, amikor tudok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)