2011. október 21., péntek

Péntek

A mai nap már nem volt olyan nyugis, mint a tegnapi.
Éjjel minden rendben volt, Livike ébredt elsőnek 7:20-kor, Levike valamivel később kelt.
Megint későn tudtam csak felöltöztetni Őket, fél 10 lehetett kb....
A kisboltba is csak 10 óra után jutottam el, de még tudtam mindent hozni.

Ma le lett téve az a bizonyos vízvezeték is a fűtéscsövek mellé, kora délután be is betonozták, úgyhogy jöhet rá a padlopon meg a burkolat, ami még meg sincs véve. :(
Ez a kis csík beton is nagyon foglalkoztatta a gyerekek fantáziáját, folyton kiszaladgáltak, Levike szépen átlépkedte, de Livike néhányszor bele is lépett, nem vészes, de azért nem kellett volna. :( Levike még a legelején, amikor csinálták, addig sürgött-forgott, hogy két tenyérrel esett bele a betonba.. :) Talán emiatt utána már ügyelt, hogy ne érjen hozzá, de mégis ott járkált elég gyakran.

Rosszaságilag felfedezték, hogy a kis szekrény, amiben a ruhájuk van és eddig a pelenkázó mellett volt, - most a másik oldalon van átmenetileg - kinyitható, ennek megfelelően félig ki is pakolta Livike délután. :( Megint rájöttek, hogy az a kétajtós szekrény, amit lassan hónapok óta nem kellett bekötözni, nyitogatható, nyitogatják is, felmásznak az ágyneműkre, ki is szedik! Itt jelentkezik az, hogy nyáron csak aludni jártak be, nem volt szerintem idejük a benti dolgokra, azon kívül, hogy a játékokat kipakolták a polcról...

Reggelire párizsis szendvicset ettek, lassan meg fogják unni, valami mást kell kitalálni, de csak az volt most itthon. Ettek túró rudit is, ebédre gyorsan csináltam egy instant levest, sok tészta van benne, elvileg magamnak akartam, de ettek a gyerekek is belőle egy keveset. Leve nem is volt, csak tészta. :) Ettek egy kis rántott húst is, de már a tejet kérték, álmosak voltak, így 13 órakor le is tettem Őket aludni. 13:25 körül aludt el Levike is, sajnos csak egy szűk órát aludtak, Levike pedig már előtte is volt fent, de még vissza tudtam akkor altatni.

Kint nagy sár volt és hideg is, így ma nem mentünk ki, szellőztetés volt többször is, bár az nem ugyanaz, mintha kint lennének.

17 óra után jött Attila, megcsinálták a vízvezeték másik részét is, Mamáéknál, ott több munka volt, a falba is be kellett vésni, Apa is ott volt, 21 óra után végeztek.

18:30 körül jött Mama, mert már nem nagyon bírtam a gyerekekkel megint. :(
A fürdést majdnem 21 órakor kezdtük, még a filmet is megnéztük, szó szerint, mert hallani nem nagyon lehetett, de a gyerekek nem igazán voltak még álmosak, annak ellenére sem, hogy délután keveset aludtak.

Fürdés után Mama altatta Őket, hamar elaludtak...
Levike nemrég volt fent, betettem a helyére és újra alszik.

Megyek én is hamarosan...

Ennyi mára, jövök amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)